Privacy Policy (NL/EN)

Publishing policy

TEQnation.com is een onafhankelijk crossmediaal platform voor professionals op het gebied van coding & developing die kennis willen delen, discussies willen aangaan en een netwerk willen opbouwen. We zien het als onze taak om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de interesses en belangen van onze lezers en deze professionals.

TEQnation.com publiceert niet zomaar artikelen, maar hanteert daarvoor strikte richtlijnen om de kwaliteit van de content op de site en op alle sociale media te bewaken. Deze richtlijnen geven richting aan de manier waarop de artikelen worden geschreven, waarop we communiceren en de manier waarop we redactie doen. We doen ons uiterste best om ons aan deze richtlijnen te houden. Mocht je desondanks iets tegenkomen op TEQnation.com wat niet aan deze richtlijnen voldoet, laat het ons dan weten via info@teqnation.nl

Kwaliteit van de content

Bij TEQnation.com staat de content centraal, we gaan voor kwaliteit en staan voor onafhankelijkheid. Adverteerders of partners hebben geen invloed op de content die op de site en de sociale media wordt gepubliceerd. TEQnation.com plaatst geen persberichten of andere PR-copy.

Auteurs van TEQnation.com schrijven onder hun eigen naam. Ze delen hun kennis en expertise, zonder promotie te maken voor hun bedrijf en /of diensten.

TEQnation.com beïnvloedt de meningen of visie van de auteurs niet en vraagt hen nooit hun persoonlijke mening aan te passen aan eigen doelstellingen of meningen. Uiteraard wordt ongepast taalgebruik, zwartmaken, bashen of het op een andere manier in diskrediet brengen/beledigen van personen of bedrijven niet geaccepteerd (zie ook de huisregels voor auteurs hieronder).

Er wordt nooit betaald voor inhoudelijke content op de site of de socialmediakanalen. Auteurs schrijven hun artikelen altijd op vrijwillige basis. Betaalde promoties en advertenties bevatten een duidelijke vermelding (adv, advertorial, sponsored of promoted).

Promoties op de site

Op duidelijk aangegeven posities op de site, bijvoorbeeld op de homepage, in, naast en onder een artikel, worden er promoties getoond. Deze promoties zijn op basis van tekst en opmaak duidelijk te onderscheiden van de gewone content. Als het gaat om door derden betaalde promoties, dan zijn die te herkennen aan ‘adv’, ‘advertorial’ of ‘sponsored’.

TEQnation.com doet niet aan linkruil of linkbuildingactiviteiten. Bij alle affiliate links (naar bijvoorbeeld webshops) staat de vermelding ‘(aff.)’.

Rol van redactie

We werken met, voornamelijk vaste, auteurs die loyaal schrijven voor TEQnation.com over digital en online. Het redactieteam van TEQnation is verantwoordelijk voor de contentstrategie en -planning, het produceren van content en het redigeren van de artikelen van auteurs, en zorgt er daarnaast ook voor dat de spelregels worden nageleefd.

Huisregels voor auteurs

Voor auteurs van TEQnation.com hanteren we de onderstaande huisregels.

  • Auteurs bereiden hun artikelen zo volledig mogelijk voor en bieden ze ter review aan. Eindredactie en inplannen gebeurt door de redactie, waarbij er natuurlijk zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de auteurs.
  • Het is niet toegestaan om zonder toestemming of duidelijke bronverwijzing artikelen van andere sites geheel of gedeeltelijk over te nemen. Bij vertalingen moet er een duidelijke bronvermelding zijn.
  • In artikelen mag geen ongepast taalgebruik en mogen geen persoonlijke beledigingen voorkomen.
  • Het is voor auteurs niet toegestaan promotie te maken voor een bedrijf, producten en/of diensten; artikelen mogen ook niet gebruikt worden voor linkpromotie-/linkbuilding-doeleinden.
  • Auteurs mogen zich niet laten betalen om te schrijven over producten, diensten of organisaties.
  • Alleen indien expliciet met de redactie afgesproken en als het voor lezers ook duidelijk als zodanig herkenbaar is, mag er in, bij of onder een artikel een promotioneel bericht opgenomen worden.
  • Artikelen worden niet op andere sites doorgeplaatst, tenzij anders afgesproken. We proberen hiermee de lezers authentieke content te bieden en tegelijkertijd problemen met duplicated content te voorkomen.
  • Doorplaatsing (al dan niet gedeeltelijk) van artikelen op de eigen site of blog is mogelijk na het moment van publicatie op TEQnation.com en met verwijzing naar het eerder geplaatste artikel.
  • Als auteurs langer dan 3 maanden niet schrijven kan het auteursaccount op inactief worden gezet.

Auteur worden?

Wil je – zelfs na dit alles – voor ons schrijven, pak dan meteen door en meld je aan als auteur!