AI-engine Coleman vrij beschikbaar gesteld

About

AI-engine Coleman vrij beschikbaar gesteld

Het bedrijf Infor heeft het Coleman AI platform vrijgegeven voor algemeen gebruik. Het platform ondersteund de ontwikkeling van embedden machine learning modellen. In combinatie met Infor’s eigen OS moeten de AI-projecten binnen zes weken in productie worden gezet.

Het platform bevat verschillende templates om de productie te kunnen versnellen. Dit geldt zeker wanneer het platform wordt gebruikt door mensen die geen uitgebreide ervaring in dat modelling hebben.

Volgens Rick Rider, senior director of product management voor het Coleman AI platform, geeft aan dat dit het platform uniek maakt. ““Het is specifiek ontworpen voor zakelijke gebruikers en gebouwd op een fundering van industrie-specifieke data.”

De projecten die met het platform gecreëerd kunnen worden variëren van inventaris management, tot transport-routing. “Op ieder moment kan het platform helpen met het uitvoeren van taken en het aanbevelen van de volgende beste verkoopaanbiedingen”, aldus Rider.

“Met andere oplossingen moet je uitzoeken hoe je AI gebruikt met diverse andere technologieën”, geeft Rider aan. “Wij brengen een enterprise AI ensemble samen in een enkel platform, via waar we een complete Intelligent CloudSuite kunnen bieden.”

Met het aanbieden van Coleman hoopt Infor bedrijven die willen beginnen in AI een helpende hand te bieden.

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics