De IT Carrièrebeurs

About

De IT Carrièrebeurs

De IT Carrièrebeurs, 5&6 april RAI Amsterdam

Het is weer bijna tijd voor hét carrière-event voor IT studenten, starters en young-professionals. Ontmoet 120 topwerkgevers en volg één van de zeventig carrièregerichte workshops over bijvoorbeeld Agile of Internet of Things. Daarnaast kan jij gratis je CV laten checken en een professionele Linkedin foto laten maken.

Dit jaar zal De Nationale Carrièrebeurs geopend worden door Frans Muller, CEO van Ahold Delhaize. Een man met een inspirerende carrière, waarover Nicolette van Dam hem een aantal vragen zal stellen.

 

 WERKGEVERS

Ontmoet meer dan 120 Topwerkgevers. Hier kun je zien welke op de beursvloer staan. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld, dus houd onze website in de gaten.

 

 WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wil jij je skills en competenties versterken? Tijdens De Nationale Carrièrebeurs kun je gratis meedoen aan meer dan 70 carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses.

 

 OPTREDENS

Na een dag netwerken is het tijd voor ontspanning. Vrijdag zal Glennis Grace de eerste beursdag afsluiten met een spetterend optreden. Op zaterdag zal de RadioRave zorgen dat jullie de voetjes van de vloer doen als afsluiting van twee succesvolle beursdagen!

 

MATCH & MEET

Match & Meet is dé manier om al vóór De Nationale Carrièrebeurs door werkgevers uitgenodigd te worden voor een gesprek op de beurs! Benieuwd hoe het werkt? Bekijk het filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan!

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics