Google stelt Cloud AutoML open via Kaggle

About

Google stelt Cloud AutoML open via Kaggle

Google heeft de Cloud AutoML-dienst beschikbaar gemaakt op Kaggle, de online community van Google. Deze services is momenteel de thuisbasis van 3,5 miljoen data scientists.

Het platform wordt gebruikt om machine learning te leren en toe te passen bij zowel bedrijven als ontwikkelaars die op zoek zijn naar de mogelijkheden van AI. De community is bedoeld voor het gelijktrekken van het niveau bij deze geavanceerde technologie.

AutoML is een softwarepakket die gebruikers helpt bij het ontwerpen van aangepaste machine learning-modellen voor verschillende taken. Dit omvat onder andere computer vision, taalvaardigheden of gestructureerde data.

Deze tool zal gegevens uit de eigen software development kit (SDK) of web user interface (UI) van de gebruiker opnemen. Met minimale input van de gebruiker wordt er vervolgens een getrained model opgeleverd dat kan worden ingezet op de cloudinfrastructuur van Google.

De integratie met Kaggle stelt gebruikers in staat om de Auto-ML SDK te gebruiken in Jupyter Notebooks, de open-source webapplicaties die door datawetenschappers wordt gebruikt. Zo wordt AutoML toegankelijker gemaakt.

Share
April 2024
May 2024
No event found!

Related Topics