Hacktoberfest 2020 inschrijving is open

About

Hacktoberfest 2020 inschrijving is open

De inschrijving voor Hacktoberfest 2020, een jaarlijkse hackathon die tot eind oktober duurt, is officieel geopend. Registreer hier.

Ook wel een maand lang een ‘celebration of open-source software’ genoemd, dit is het zevende jaar van het programma dat zowel beginners als ervaren uitnodigt om bij te dragen aan open-sourceprojecten.

Raise.dev biedt 1: 1 ondersteuning met mentor uren voor Hacktoberfest 2020-deelnemers, terwijl je open source-bijdragers voor Hacktoberfest kunt vinden door je project in deze DEV-thread te plaatsen.

Het Hacktoberfest-team heeft ook zijn Hacktoberfest Event Organizer Kit bijgewerkt en is een partnerschap aangegaan met Major League Hacking en Mattermost om organisatoren te helpen een evenementenpagina op te zetten en automatisch een speciale Mattermost-chatroom te krijgen.

Vorig jaar introduceerde het programma een nieuwe beoordelingsperiode van een week voor projectbeheerders voordat het een Hacktoberfest-bijdrage wordt in een poging spam te verwijderen, terwijl Digital Ocean ontwikkelaars ook aanmoedigde om bij te dragen aan projecten die het milieu ondersteunen.

In 2019 voltooiden 131.841 deelnemers 483.127 pull-aanvragen op 154.767 repositories

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics