Huawei toont nieuwe AI ontwikkelingen

About

Huawei toont nieuwe AI ontwikkelingen

Huawei heeft zijn nieuwe strategie getoond voor hun ontwikkelingen met AI. De nieuwe toepassingen die het bedrijf heeft onthuld bestaan onder andere uit een nieuwe AI-architectuur voor IP-netwerken en een management en controlesysteem. Deze zijn beide voor zelf-rijdende voertuigen.

De nieuwe architectuur is volgens Huawei een drie-laags systeem voor IP-netwerken. Deze drie lagen bestaan uit de intelligente connectiviteit, intelligent beheer en intelligente trainingsmethodes.  Doordat de AI-functies in meerdere lagen van het netwerk zijn opgenomen, wordt de ontwikkeling van het netwerk versneld om het autonome rijden te ondersteunen.

Kevin Hu, President Data Communication Product Line van Huawei geeft het volgende aan. “Huawei zal de competitiviteit van zijn producten en oplossingen blijven aanscherpen door gebruik te maken van de drie-laagse AI-architectuur voor intelligente IP-netwerken gebaseerd op de Engine AI Turbo productseries, iMaster NCE en iMaster NAIE. Wij streven ernaar om wereldwijd klanten en partners beter van dienst te zijn en de ontwikkeling van intelligente IP-netwerken te leiden.”

Deze ontwikkelingen op het gebied van AI zullen Huawei beter positioneren in de autonome rijdersmarkt.

OceanStor Dorado Flashopslag

Ook heeft Huawei een nieuwe OceanStor Dorado all-flash opslag aangekondigd. Deze nieuwe opslag beloofd onder andere 20 miljoen IOPS en een latency van minder dan 0,1 ms. De SmartMatrix architectuur zorgt ervoor dat de core-activiteiten, ook bij een storing, nog kan blijven werken. Zelfs bij een storing in de controller blijft de architectuur functioneren.

Peter Zhou, Vice President IT Product Line en President Intelligent Data and Storage Domain bij Huawei meldt het volgende. “In de digitale economie versnellen nieuwe verbindingen en toepassingen de dataproductie en -stromen. Met de snelle ontwikkeling van geavanceerde technologieën zoals 5G, AI en het internet of things (IoT), wordt een breed scala aan toepassingen en enorme hoeveelheden gegevens gegenereerd, die veeleisende eisen stellen aan realtime gegevensverwerking. Om aan deze eisen te voldoen, moeten de data-infrastructuren worden opgewaardeerd.”

 

 

Share
April 2024
May 2024
No event found!

Related Topics