Meekijken met Gitduck

About

Meekijken met Gitduck

Als developer kun je met elkaar meekijken met Gitduck. Dat kan ontzettend handig zijn, vooral als je in teamverband werkt. Natuurlijk werkt een dienst zoals Slack ook tot op zekere hoogte, maar meekijken terwijl de code wordt geschreven is toch vaak verhelderend.

Met het programma kun je realtime meekijken met developers, en zo nodig feedback geven of krijgen. Ook kun je natuurlijk inspiratie opdoen en meteen vragen stellen aan de developer in kwestie. Met je collega’s meekijken met Gitduck zou de communicatie onderling kunnen verbeteren en versnellen.

Het is feitelijk een soort Twitch voor developers, welke spraak en beeld vastlegt voor de complete context. Ook is het handig voor developers die op afstand werken, zoals freelancers of tussen verschillende vestigingen. Kortom, genoeg mogelijkheden.

Het enige wat je nodig hebt is een microfoon en een workstation, en zo kan iemand je code bekijken terwijl je werkt en zelfs aanpassingen doen. Handig voor reviews of feedbacksessies, omdat ze ook zien wáárom je een bepaalde keuze hebt gemaakt.yes

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics