Nokia lanceert innovatieve cloudoplaadoplossing op AWS voor CSP’s

About

Nokia lanceert innovatieve cloudoplaadoplossing op AWS voor CSP’s

Nokia maakt gebruik van AWS Well-Architected Framework om opladen met ultralage latentie en hoge frequentie te ondersteunen

De Nokia Converged Charging-oplossing biedt gedistribueerde implementatie, active/active beschikbaarheid en geo-redundantie in verschillende regio’s, specifiek voor AWS-implementaties.

Nokia heeft vandaag de inzet aangekondigd van zijn cloud-native convergente oplaadoplossing op Amazon Web Services (AWS) om de migratie van communicatiedienstverleners (CSP’s) van bedrijfskritische, hoogfrequente laadtoepassingen naar de openbare cloud te versnellen en om de voordelen van de cloud voor 5G te realiseren.

Deze aankondiging, die voortbouwt op een bestaande relatie met AWS, stelt CSP’s in staat om efficiënt workloads op AWS uit te voeren en nieuwe schema’s voor het genereren van inkomsten te ontwikkelen als onderdeel van hun reis naar de implementatie van bedrijfsondersteunende systemen (BSS) in de openbare cloud.

Als een gecontaineriseerde netwerkfunctie (CNF) op AWS biedt Nokia Converged Charging (NCC) echte continue beschikbaarheid en ondersteunt het de hoge frequentie, lage latentie-eisen van een always-on, real-time convergent laadsysteem dat is gebouwd voor de behoeften van de 5G-economie. Hierdoor kunnen CSP’s nieuwe inkomstenstromen aanboren uit 5G-mogelijkheden, waaronder gedifferentieerde prijzen, network slicing en flexibel productaanbod, zoals IoT en B2B2X.

Volgens Analysys Mason zullen “SaaS en public cloud hun intrede doen op de markt voor platforms voor het genereren van inkomsten door tussen 2019 en 2025 meer dan 6,5 keer te groeien en hun aandeel te vergroten tot meer dan 14% van de totale uitgaven.” De architectuur van NCC kan CSP’s ondersteunen bij elke stap van hun public cloud-reis, van de inzet van greenfield-submerken als een eerste stap naar het hosten van testomgevingen tot volledige productietaken van het hoofdmerk in de public cloud.

Fabio Cerone, EMEA Telco Managing Director bij AWS, zei: “We zijn verheugd dat Nokia zijn relatie met AWS uitbreidt door zijn cloud-native convergente laadsysteem op AWS aan te bieden en het te verbinden met verschillende diensten, zoals met analytische schema’s om nieuwe inkomsten genereren. Nu de wereld steeds meer cloudgericht wordt, is het belangrijk dat onze klanten cloudeigen oplossingen kunnen gebruiken om de potentiële voordelen van de cloud en 5G te benutten. ”

Udi Israel, hoofd van Digital Business Product Line, Cloud and Network Services bij Nokia, zei: “De technologische belemmeringen voor het inzetten van laadsystemen in de public cloud, zoals netwerklatentie, nemen snel af dankzij snellere dedicated verbindingen en verre implementaties van CNF. ; terwijl de voordelen, zoals de mogelijkheid om de capaciteit te vergroten voor eenmalige korteafstandsevenementen, toenemen. We zijn verheugd dat proces voort te zetten met de implementatie van Nokia Converged Charging op AWS. “

Share
April 2024
May 2024
No event found!

Related Topics