Software management platform Clubhouse is nu gratis

About

Software management platform Clubhouse is nu gratis

Het software management platform Clubhouse heeft een gratis versie aangekondigd.

Het bedrijf focust zich op het stroomlijnen en makkelijker maken van de software development workflow. Dit door volledige transparantie te bieden voor het gehele team. Zo kun je bijvoorbeeld de status van de taken van je collega’s bijhouden. Maar ook kun je een oogje houden op het totaalplaatje en kun je de voortgang naar de uiteindelijke doelen in de gaten houden.

In de gratis versie kunnen teams van maximaal 10 mensen onbeperkt toegang krijgen tot alle features die Clubhouse aanbiedt. Ook de integratie met verschillende apps is beschikbaar in de gratis versie.

Clubhouse Write

Daarnaast zal het bedrijf binnenkort een nieuw product lanceren, “Clubhouse Write”. Het project zit nog in de beta fase en toegang krijgen kan hier. Het platform stelt development teams in staat om in realtime samen te werken, taken te organiseren en feedback te geven op alle documentatie. Zo poogt het bedrijf communicatie tussen teams te bevorderen en een betere en meer open workflow te creëren.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat Clubhouse Write en de gratis versie van Clubhouse meer functies in het development proces zullen ondersteunen. Om het zo makkelijker te maken voor iedereen om bij te dragen aan de dynamiek van de software teams.

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics