TriOpSys winnaar van de NLJUG INNOVATION AWARD 2023

About

TriOpSys winnaar van de NLJUG INNOVATION AWARD 2023

Afgelopen donderdag werd tijdens de 20e editie van de grootste javaconferentie van Europa J-Fall 2023 voor de derde keer de NLJUG Innovation Award uitgereikt. Winnaar TriOpSys !

Uit de drie, door de jury genomineerden kwam TriOpSys als winnaar uit de bus, gekozen door de bezoekers van J-Fall. Deze erkenning voor hun Decision Support Tool (DST), ontwikkeld voor de Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL), is een erkenning van hun uitmuntende innovatie op het gebied van luchtverkeersbeheer.

DST heeft de efficiëntie en veiligheid in het luchtverkeersbeheer aanzienlijk verbeterd. Het succes ligt in de deskundige integratie van geavanceerde technologie en machine learning, waarmee vluchtoperaties worden geoptimaliseerd en naadloos worden afgestemd op de capaciteiten van Schiphol en de luchtverkeersleiders.

Dit is niet alleen een overwinning voor TriOpSys, maar een illustratie van technisch meesterschap en een vooruitstrevende aanpak.

De NLJUG Jury en de gehele NLJUG- community feliciteren TriOpSys dan ook van harte met deze welverdiende overwinning.

Over de NLJUG Innovation Award.

De NLJUG Innovation Award wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven, projecten of personen die zich in het afgelopen jaar opmerkelijk hebben onderscheiden in technologische innovatie. De winnaars worden geselecteerd door een onafhankelijke jury en de NLJUG-community, die hun stem uitbrengt na zorgvuldige beoordeling van de genomineerden

 

Over de NLJUG

De Nederlandse Java Usergroup (NLJUG) is met bijna 5.000 leden de grootste developercommunity van Europa. In samenwerking met meer dan 80 zakelijke partners en 9 kennispartners organiseert de NLJUG gedurende het jaar diverse conferenties, meetups, hackathons en kennissessies. Daarnaast is de NLJUG verantwoordelijk voor het  Java Magazine, initiator van het Devoxx4kidsNL-project en ondersteunt het Informaticaopleidingen met curriculumadvies en gastcolleges.

Share
June 2024
July 2024
No event found!

Related Topics