Vijf beste YouTube kanalen om te volgen als front-end dev

About

Vijf beste YouTube kanalen om te volgen als front-end dev

Elke developer weet dat je constant je kennis moet bijspijkeren in de razendsnelle wereld van de IT. Daarom is het zaak om bij te blijven met de nieuwste informatie. Wij geven je daarom de vijf beste YouTube kanalen voor een front-end developer, zodat je je kennis op peil kunt houden.

Code Course

Code Course heeft een groot aantal gratis cursussen op hun YouTube kanaal staan en er komen regelmatig nieuwe video’s bij. Ze leren je niet alleen de theorie, maar geven ook voorbeelden van echte code zodat het relatief makkelijk te volgen is. Ze geven cursussen rondom Javascript Frameworks zoals Vue.js en PHP Frameworks zoals Lavavel.

freeCodeCamp

freeCodeCamp is als open source community ontzettend gevarieerd. Van Android development, CSS, Docker, React en API’s, GraphQL en meer, bieden ze voor ieder wat wils. Ook is er een grote community aanwezig van welwillende mensen die graag helpen, mocht je met vragen zitten.

Fun Fun Function

Dit YouTube kanaal heeft een meer humoristische insteek met een nuchtere kijk op programmeren. Het wordt gehost door Mattias Petter Johansson, een developer met meer dan tien jaar full-time ervaring. Klanten van hem zijn onder meer Blackberry, Spotify en Absolut Vodka.

LevelUpTuts

Dit kanaal is sinds 2012 al actief en heeft meer dan 840 video’s gepubliceerd. Het kanaal wordt bijgehouden door Scott Tolinski en hij probeert door middel van diepgaande tutorials mensen te helpen met het bouwen van websites.

Mozilla Developer

Mozilla Developer brengt videos uit die helpen bij het werk als web developer, rechtstreeks vanuit Mozilla developer Relations. Ze geven onder andere uitleg over web performance, CSS technieken en tips om beter gebruik te maken van je dev tools.

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics