Amazon lanceert meerdere producten

About

Amazon lanceert meerdere producten

Amazon heeft gisteren tijdens zijn hardware-evenement meerdere producten gelanceerd, waaronder een drone, slimme luidsprekers en een gaming-service. De nieuwe cloudgameservice Luna kost $ 5,99 in de vroege toegangsfase.

Amazon kondigde een nieuwe sferische Echo ($ 99), Echo Dot ($ 49,99) en een Echo Dot met een klok ($ 59,99) aan. Vanaf januari 2020 had Amazon een marktaandeel van 53% op de markt voor slimme luidsprekers, tegen 61% in januari 2019. Het marktaandeel van Google steeg in dezelfde periode van 23,9% naar 31%.
Het bedrijf lanceerde Echo Show 10, een slim scherm met een gemotoriseerde basis om automatisch naar de gebruiker te kijken terwijl deze door een kamer beweegt. Het bedrijf heeft ook Netflix toegevoegd aan de lijst met beschikbare streamingopties in Echo 10.
Amazon lanceerde een controller voor zijn cloudgameservice Luna, met een introductieprijs van $ 49,99. Luna gaat concurreren met andere cloud-gamingplatforms, waaronder Google’s Stadia, Microsoft’s xCloud, Apple’s Arcade en Nvidia’s GeForce Now. Hoewel Apple Stadia en xCloud in hun huidige vorm niet toestaat, is Luna beschikbaar op de platforms van Apple, aangezien het werd uitgebracht als een Progressive Web App, die een startschermpictogram heeft en kan worden gestart via een webbrowser. Apple neemt geen inkomstenverlaging van 30% van de webapps.
Always Home Cam, een autonome beveiligingsdrone, kost $ 249,99 en is beschikbaar in 2021.
Het bedrijf kondigde ook een nieuwe autocamera en autoalarm aan. Volgend jaar komt er een API beschikbaar waarmee autofabrikanten hun autocamera kunnen aansluiten op het Ring-platform.

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics