Betere samenwerking door het verbeteren van tools en workflows

About

Betere samenwerking door het verbeteren van tools en workflows

Volgens GitKraken's 2024 State of Git Collaboration is ruim een ​​derde van de developers van mening dat hun teams hun tools en workflows kunnen verbeteren voor een betere samenwerking. 
GitKraken heeft het rapport opgesteld op basis van de analyse van GitKraken-data, enquêtereacties van meer dan 1.000 developers en JetBrains' State of Developer Ecosystem-onderzoek.
 
• GitKraken stelt voor om te experimenteren met verschillende teamstructuren en rekening te houden met factoren als verdeling en afstemming om de optimale teamgrootte te vinden om de prestaties te helpen maximaliseren.
• GitKraken benadrukte dat ontwikkelaars het belang van samenwerking voor ondersteuning en feedback erkennen en het belang erkennen van AI-aangedreven tools voor het verbeteren van teamwerk.
• In het GitKraken-onderzoek wees ruim een ​​derde (36%) van de ontwikkelaars erop dat te veel contextwisseling de grootste barrière was voor hun dagelijkse ontwikkelworkflow, gevolgd door onduidelijke/verschuivende prioriteiten (30%) en te veel onproductieve vergaderingen (26%). %), en wachten tot andere mensen iets doen (24%).
• Een meerderheid van de ontwikkelaars (68%) identificeerde codekwaliteit als de belangrijkste maatstaf voor het meten van productiviteit. Toen hem echter werd gevraagd waar hun leiderschap zich op richt, kwam de doorvoer bovenaan te staan, die de kwaliteit van de code en de werklast overtrof.
Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics