GitHub bèta voor Android verschenen

About

GitHub bèta voor Android verschenen

We hebben het eerder al gemeld, GitHub komt met een app. Nadat ze de iPhone versie hebben uitgebracht, is onlangs is de Android versie als bèta verschenen.

Gebruikers kunnen de app gebruiken voor onder andere het geven van feedback of om code te controleren. Ook kan de Android versie gebruikt worden om met anderen samen te werken, suggesties en aanpassingen goed te keuren en dit te mergen met de bestaande code. Er is ondersteuning voor een donkere modus en de app is te gebruiken vanaf Android-versie 5.1. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de definitieve versies uitkomen voor iOS en Android.

Ben je enthousiast geworden om de app te testen, hebben we misschien slecht nieuws. Alleen degenen die zich vooraf hebben aangemeld op een wachtlijst hebben toegang. Via een uitnodiging die ze hebben ontvangen per e-mail kunnen ze de app downloaden.

Als je je niet hebt ingeschreven maar toch benieuwd bent, is het mogelijk om je alsnog in te schrijven om in aanmerking te komen voor een beperkt aantal uitnodigingen. Deze zullen naarmate de tijd vordert toenemen.

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics