Creator Senior Sitecore Developer aan het woord

About

Creator Senior Sitecore Developer aan het woord

Lees hier hoe Creators hun werkzaamheden toelichten en vertellen over het werk bij Creates. De eerste Creator aan het woord is Maarten, senior Sitecore Developer. Het familiaire gevoel binnen Creates is wat hem in eerste instantie aantrok, om er aan de slag te gaan. “Er was meteen een goede klik en hierdoor voelde ik mij meteen thuis”. 

Afwisseling in het werk

Als Sitecore Developer vindt Maarten afwisseling in zijn werk heel belangrijk, en gelukkig heeft hij deze afwisseling ook bij Creates. Binnen Creates wordt er zoveel mogelijk op projectbasis gewerkt voor hun klanten, in multidisciplinaire teams. Een goede werkdag heeft de variatie tussen verschillende taken. Zo houdt hij zich bezig met websites bouwen in Sitecore, het contact met zijn klanten, maar ook brainstormen op hoger niveau. “Een dag waarin ik het verschil maak voor een klant of hen uit de brand help, is voor mij de perfecte werkdag”.

“Er is bij Creates een goede balans tussen lol maken en serieus aan de slag gaan: de gezelligheid is een motivatie om samen te streven naar succes”.

Beste oplossing voor de klant

Het afgelopen jaar werd met trots de klant Kindergarden binnengehaald, wat voor het team aanvoelt als frisse energie. In dit nieuwe project streeft Creates opnieuw naar succes. “Met technieken als Sitecore, ASP.NET en het .NET framework ontwikkelen we de beste oplossing voor onze klanten”.

Om bij te dragen aan de ultieme experience van zijn klanten heeft Maarten veel laagdrempelig en persoonlijk contact. Het contact verloopt niet via strikte processen, waardoor hij snel kan schakelen. Hij hecht veel waarde aan een flexibele houding naar klanten toe en ook vindt hij het belangrijk om de tevredenheid van de klanten te prioriteren.

“Maarten creates the ultimate Sitecore experience and prioritizes the satisfaction of his clients”.

Aan onze tafel is altijd plek voor nieuwe developers

Iemand die binnen Creates past, is volgens Maarten sociaal aangelegd en heeft de drive om een stap extra te zetten voor hun klanten. Voor echte teamspelers en proactieve developers is aan onze tafel altijd plek. Maarten geeft aan: “Ik kan nieuwe Creators goed vanuit de techniek begeleiden door mijn ervaring als developer”.

Is werken bij de leukste digitale agency van Nederland misschien iets voor jou? Bekijk onze vacature voor Sitecore developer.

 

Voor meer artikelen als deze, ga je naar de website van Creates.

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics