De IT-Carrièrebeurs: Dé beurs voor studenten, starters en(young)-professionals!

About

De IT-Carrièrebeurs: Dé beurs voor studenten, starters en(young)-professionals!

Over 10 dagen op 22 en 23 april 2022 is het eindelijk weer zo ver, het grootste carrière-event van Nederland gaat door! Meld je aan voor de Nationale Carrièrebeurs en ontvang jouw gratis e-ticket. Wil jij voorafgaand aan de beurs al gematched worden met topwerkgevers? Vergeet dan niet een Match&Meet account aan te maken. In het speciaal brengen we de IT-carrièrebeurs nog even onder aandacht. Ga naar ncb.carrierebeurs.nl voor meer info en schrijf je in!

De IT-Carrièrebeurs

Het Nationaal IT-congres

De IT Carrièrebeurs is dé carrièrebeurs voor (bijna) afgestudeerde IT’ers én voor IT’ers met werkervaring.
Op vrijdag 22 en zaterdag 23 april 2022 vindt deze alweer voor de 24ste keer plaats in de Amsterdam RAI.

 

Benieuwd wat je kan verwachten van de Nationale Carrièrebeurs?

Werkgevers en Exposanten

Ontmoet meer dan 160 Topwerkgevers op de Nationale Carrièrebeurs.

Beursopening

De CEO van Picnic, Michiel Muller, opent De Nationale Carrièrebeurs op vrijdag 22 april om 10.15 uur op het hoofdpodium van de Rai Amsterdam. Presentatrice, youtuber én podcast-maker Gwen van Poorten is de gastvrouw van De Nationale Carrièrebeurs en zij zal Michiel tijdens de opening interviewen. Lees hier verder voor meer informatie.

Workshops & Presentaties

Wil jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De Nationale Carrièrebeurs kun je gratis meer dan 80 carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Bekijk hier het workshop programma.

Match & Meet

Wil jij al vóór De Nationale Carrièrebeurs op 22 & 23 april in contact komen met topwerkgevers? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met de 160 topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

Optredens

Na een drukke dag op De Nationale Carrièrebeurs is het tijd voor een feestje! Zanger Mart Hoogkamer zal vrijdag 22 april om 16.45 uur het dak van de Amsterdamse Rai blazen met zijn populaire hitjes. Zaterdag 23 april wordt feestelijk afgesloten door rapper Ronnie Flex!

Schrijf je gratis in en download je e-ticket via: ncb.carrierebeurs.nl

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics