Appian kondigt Robotic Process Automation methode aan

About

Appian kondigt Robotic Process Automation methode aan

Het bedrijf heeft Appian RPA (Robotic Process Automation) aangekondigt, waarmee het een uitbreiding van het low-code Automation Platform van het bedrijf realiseert. De mogelijkheid om cloud-native Appian software robots in te zetten binnen een geïntegreerde automation stack is hiermee werkelijkheid.

Deze automatisering combineert volgens het bedrijf verschillende disciplines zoals AI, Robotic Process Automation, beslissingsregels, workflow en casemanagement met low-code. Appian RPA biedt Full-Stack Automation aan, wat inhoudt dat de workflow effectiever beheerd kan worden. Appian RPA is een onderdeel van de Appian automation stack en zal personeel, bots en AI combineren met de bedrijfsprocessen. Gecentraliseerd beheer van alle technologie met betrekking tot bedrijfsautomatisering is daardoor mogelijk via een enkel platform.

Daarnaast worden er bots gebruikt vanuit het Appian platform om de organisatie op een centrale manier te managen en monitoren, en om op te schalen met betere prestaties.

Deze oplossing werkt op Appian Cloud. Volgens het bedrijf vereenvoudigt een cloud-native RPA de toegankelijk en acceptatie in de hele onderneming. Ook is de flexibiliteit aanwezig om zowel in Linux als in Windows te werken. Hiermee worden de kosten voor het gebruik van een geautomatiseerd personeelsbestand geminimaliseerd.

Specifiek zijn er RPA-functies toegevoegd als intelligente beeldherkenning van objecten van een scherm. Hierdoor worden fouten in botacties verminderd. Bots kunnen ook op een gepland moment wordne ingezet voor gemeenschappelijke back-end processen of worden opgeroepen voor klantgerichte acties.

Tot slot zijn er RPA-audit trails toegevoegd die screenshots kunnen tonen van robotacties, zodat deze gecontroleerd, geëvalueerd en gerapporteerd kunnen worden.

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics