De softwaredevelopment trends voor 2023 volgens de experts:

About

De softwaredevelopment trends voor 2023 volgens de experts:

De softwaredevelopment trends voor 2023 volgens de experts:

• CircleCI CTO Rob Zuber ” CircleCI CTO Rob Zuber believes leaders who create a culture that embraces failure will come out on top” Hij zei dat het hebben van een onberispelijke cultuur vertrouwen opbouwt tussen teamleden en problemen snel oplost.

• Nick Durkin, Field CTO bij Harness, voorspelt dat er een grote verschuiving zal plaatsvinden in de manier waarop organisaties de effectiviteit van het werk van developers meten. Hij is van mening dat bedrijven de activiteiten en resultaten van ontwikkelaars zullen analyseren, vergelijkbaar met verkoopteams, en gamification zullen introduceren.

• Slack’s SVP van Product, Steve Wood, zei dat de evolutie van low-code apps de scheidslijnen tussen de eindgebruiker en de developer vervaagt. Hij verwacht dat het bouwen van een app samenvloeit met het gebruik van de app. De volgende fase van low-code zou zich richten op het identificeren van daadwerkelijke zakelijke use cases.

• Cassius Rhue, VP Klantenservice bij SIOS Technology, verwacht dat het opnemen van HA in Site Reliability Engineering-principes een standaard onderdeel wordt van DevOps-projecten. DevOps-teams zullen HA-tools standaardiseren om de complexiteit te verminderen, de beschikbaarheid en betrouwbaarheid te vergroten en applicatiebewuste failover te automatiseren.

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics