GitHub verfijnt zijn app voor samenwerking tussen ontwikkelaars op Microsoft Teams

About

GitHub verfijnt zijn app voor samenwerking tussen ontwikkelaars op Microsoft Teams

Microsoft Teams: nieuwe functies voor GitHub-gebruikers zullen het leven van ontwikkelaars gemakkelijker maken. De op ontwikkelaars gerichte GitHub-app voor Microsoft Teams is nog in openbare preview, maar heeft nieuwe personalisatiefuncties, geplande herinneringen, abonnementen en draden van reacties gekregen. 

GitHub, de ontwikkelaarssite van Microsoft voor het delen van code, heeft in september zijn app voor samenwerking met Microsoft Teams in openbare preview uitgebracht. Met de GitHub-app kunnen ontwikkelaars blijven werken aan samenwerkingsprojecten zonder Teams te verlaten.

Nu heeft Microsoft een paar nieuwe functies aangekondigd voor de GitHub-app voor Teams, die het een antwoord gaven op de GitHub-app voor nu Slack, eigendom van Salesforce . 

Met de GitHub-app voor Teams kunnen ontwikkelaars de ervaring nu personaliseren door ze zich te laten abonneren op repositories en meldingen te ontvangen voor problemen, pull-verzoeken (PR’s) en nieuwe commits. De GitHub for Teams-app heeft ook geplande herinneringen gekregen voor lopende pull-aanvragen. Dit maakt periodieke herinneringen mogelijk over aanstaande pull-verzoeken binnen een kanaal of persoonlijke chat. 

“Geplande herinneringen zorgen ervoor dat uw teamgenoten uw workflows deblokkeren door beoordelingen te geven over uw pull-verzoek. Dit heeft gevolgen voor zakelijke statistieken zoals de tijd tot vrijgave voor functies of bugfixes”, merkt Microsoft op. 

Met de nieuwe abonnementsfuncties kunnen gebruikers meldingen aanpassen voor pull-verzoeken en problemen. Ontwikkelaars kunnen ook filters gebruiken om abonnementen aan te maken en irrelevante updates te vermijden. 

Threading-opmerkingen zijn nu ook beschikbaar. De functie groepeert verzoeken en problemen onder een primaire kaart als antwoorden binnen Teams.

“De bovenliggende kaart toont altijd de laatste status van het pull-verzoek / probleem, samen met andere metagegevens zoals beschrijving, toegewezen personen, revisoren, labels en cheques”, legt Microsoft uit.  

Ten slotte stelt de GitHub-app gebruikers nu in staat om een ​​probleem aan te maken, een probleem te sluiten, opnieuw te openen en een probleem te geven, evenals commentaar te geven op een probleem en verzoeken op te halen.  

GitHub heeft onlangs ook nieuwe pushmeldingen uitgebracht voor zijn mobiele apps voor iOS en Android. Met het oog op ontwikkelaars die tijdens de pandemie vanuit huis werken, zijn de nieuwe meldingen bedoeld om hen meer controle te geven om “werk gescheiden te houden van het leven”.

De app levert pushmeldingen wanneer de ontwikkelaar direct wordt genoemd, maar ook wanneer ze zijn gevraagd om een ​​pull-aanvraag te beoordelen, een taak toegewezen te krijgen of een verzoek om nieuwe code voor een beschermde omgeving goed te keuren. 

Gebruikers krijgen echter geen teamvermeldingen en teamreviewverzoeken in deze nieuwe meldingen. Er zijn ook instellingen beschikbaar waarmee gebruikers ervoor kunnen kiezen prioriteit te geven aan problemen die pushmeldingen verdienen.

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics