GitLab is beschikbaar op VMware Cloud Marketplace

About

GitLab is beschikbaar op VMware Cloud Marketplace

GitLab is sinds 17 september beschikbaar via de Cloud Marketplace van VMware. Teams van programmeurs kunnen hierdoor toegang krijgen tot GitLab Enterprise Core.

Het open source programma geeft developers verschillende voordelen. Zo wordt alles op één locatie ondergebracht, van het bijhouden van problemen tot het beheer van de broncode en de bewaking daarvan. Daardoor worden toolketens vereenvoudigt. Ook stelt het programmeurs in staat om innovatieve oplossingen te bieden, dankzij de flexibiliteit die zij ervaren.

Ook is het makkelijker voor programmeurs om aan de slag te gaan met containers en de ontwikkeling van cloud-native applicaties, vanwege het ingebouwde containerregister en de integratie met Kubernetes. Zo hoeft een developer niet langer te wachten op goedkeuring van de provisioning van hun installaties.

Omdat GitLab de “Continuous Verification” functie van VMware ondersteunt, kunnen programmeurs bewakingsmogelijkheden en budgetcontroles uitoefenen om zo meer grip op de infrastructuur te krijgen. Zelfs wanneer het team onder grote druk staat om het innovatietempo op te voeren, zullen ze niet al te veel verschillende containers ongecontroleerd moeten inrichten. Iets dat vaak leidt tot budgetoverschrijdingen.

Over Gitlab

GitLab is een software applicatie voor de gehele DevOps cyclus. De applicatie helpt alle betrokken teams, van ontwikkeling en Q&A, tot beveiliging, om gelijktijdig aan hetzelfde project te werken. Ongeacht de fase van het project. Deze tool maakt het makkelijker voor de verschillende teams om samen te werken en stroomlijnt het ontwikkelingsproces. Als open source software dragen er duizenden ontwikkelaars bij aan het programma, zodat er voortdurend innovaties worden geleverd. GitLab is beschikbaar via de Cloud Marketplace van VMware.

 

Share
April 2024
May 2024
No event found!

Related Topics