Pegasystems implementeert ondersteuning voor Kubernetes

About

Pegasystems implementeert ondersteuning voor Kubernetes

Container orchestration wordt voor Pega-gebruikers mogelijk op AWS, Microsoft Azure, Google Cloud, Pivotal en Red hat, door middel van de Kubernetes ondersteuning.

De uitbreiding is volgens Pegasystems het resultaat van de Pega Cloud Choice-guarantee die het bedrijf klanten geeft die Pega-applicaties zelf willen beheren bij een cloudleverancier.

Door deze garantie zijn klanten flexibel in hun keuzes, omdat ze niet afhankelijk zijn van een enkele cloudprovider. Pega-applicaties kunnen dus draaien op zowel fully managed Pega Cloud Services, of op Pega-gecertificeerde cloudinfrastructuur.

Ook ondersteunt Pega de Kubernetes diensten van cloudaanbieders, waaronder AWS Elastic Kubernetis Services (EKS) en Google Kubernetes Engine (GKE). De ondersteuning hiervan houdt in dat Pega-klanten hun applicaties kunnen hosten bij ondersteunde cloudaanbieders, terwijl ze daarnaast ook gebruik kunnen maken van Kubernetes voor container orchestration.

Volgens Pega willen organisaties tegenwoordig flexibiliteit en schaalbaarheid voor hun cloudimplementaties. Het bedrijf wil deze opties bieden, waardoor bedrijven zich op andere zaken kunnen richten.

“Aangezien organisaties blijven bewegen richting de cloud, willen ze een moderne cloudarchitectuur die hen de flexibiliteit en kostenbeheersing biedt om succesvol te kunnen zijn in de snel veranderende markt van vandaag”, aldus Derk-Jan Brand, VP en Managing Director Benelux & Nordics bij Pegasystems. “Pega begrijpt dat de behoeften van alle klanten kunnen verschillen, dus bieden we hen krachtige manieren om hun cloudimplementaties te beheren zonder een van de opties uit te sluiten. Door de ondersteuning van Kubernetes kunnen we de flexibiliteit blijven bieden die onze klanten nodig hebben om hun applicaties te laten draaien. Tegelijkertijd blijven ze verzekerd van een toekomstbestendige technologie wanneer hun business groeit.” 

Share
April 2024
May 2024
No event found!

Related Topics