Google brengt ontwikkelaars op de hoogte van een lopend onderzoek en van toepassingen en SDK’s die mogelijk het risico lopen te worden misbruikt.

About

Google brengt ontwikkelaars op de hoogte van een lopend onderzoek en van toepassingen en SDK’s die mogelijk het risico lopen te worden misbruikt.

Het bedrijf onthulde vorige week dat er twee apps uit de Google Play Store zijn verwijderd vanwege bewijs van misbruik van machtigingen. Het bedrijf heeft ook misbruik gevonden in drie SDK’s voor advertentienetwerken en is contact gaan opnemen met ontwikkelaars die deze SDK’s gebruiken om ze uit hun apps te verwijderen.

Ontwikkelaars hebben een korte respijtperiode voordat Google verdere actie onderneemt. ‘Als een app ons Google Play-ontwikkelaarsbeleid schendt, ondernemen we actie. Daarom zijn we begonnen met ons eigen onafhankelijke onderzoek nadat we meldingen van apps op Google Play ontvingen die beschuldigd werden van het misbruik van de app-installaties door valselijk krediet te claimen voor nieuw geïnstalleerde apps om de downloadbounty van de ontwikkelaar van die app te verzamelen, “Dave Kleidermacher, VP en hoofd van beveiliging en privacy voor Android en Play, schreef in een bericht.

Stack Decisions onthult technologische keuzes StackShare introduceert een nieuwe manier voor ontwikkelaars om publiekelijk hun technologische beslissingen te delen en duidelijk te vinden bij andere technologische keuzes. Stack Decisions is ontworpen voor ontwikkelaars om berichten over een bepaalde reeks softwaretools te plaatsen en te bladeren en hoe deze tools een bepaald probleem aanpakken. Ontwikkelaars kunnen ook uitdagingen delen die ze tegenkwamen en hoe ze eromheen werkten. De nieuwe functie wordt gelanceerd met vroege partners zoals Microsoft en DigitalOcean.

Git 2.20 released

De nieuwste versie van Git is nu beschikbaar. Versie 2.20 bevat updates voor de gebruikersinterface, workflows, functies, prestaties, interne implementatie en ondersteuning voor ontwikkelaars. Daarnaast biedt de release een aantal fixes zoals “git interpret-trailers” en onderliggende machinereparaties, misvormde of vervaardigde gegevens in packstream- en fsmonitor-fixes. Meer details zijn hier beschikbaar.

Google updates augmented reality-oplossing

Google heeft de release van ARCore 1.6, de oplossing voor het maken van AR-ervaringen, aangekondigd. De nieuwste release wordt geleverd met meer realistische belichting in Sceneform om beter op de echte wereld af te stemmen, voegt schermopname en opname toe om de kwaliteit en betrokkenheid te verbeteren en biedt een API voor oppervlakte-mirroring voor de SceneView-klasse. “De magie van augmented reality zit in de manier waarop het de digitale en de fysieke wereld combineert. Om AR-ervaringen echt meeslepend te laten zijn, moeten digitale objecten er realistisch uitzien – alsof ze er daadwerkelijk bij u in uw ruimte zijn. Dit is iets waar we prioriteit aan blijven geven bij het bijwerken van ARCore en Sceneform, onze 3D-weergavebibliotheek voor Java-ontwikkelaars, “Ashish Shah, productmanager voor Google AR & VR, schreef in een bericht.

 

Share
April 2024
May 2024
No event found!

Related Topics