Google cloud voert nieuwe beveiligingsfuncties toe.

About

Google cloud voert nieuwe beveiligingsfuncties toe.

Google Cloud versterkt zijn beveiligingsfuncties met nieuwe features voor klanten in sterk gereguleerde industrieën of die omgaan met gevoelige gegevens.

Eén functie, genaamd Confidential VMs, stelt klanten in staat om gegevens versleuteld te houden terwijl ze worden gebruikt en biedt geheugenversleuteling om werklasten in de cloud te isoleren. Het is het eerste product dat uit de Confidential Computing-portfolio van Google Cloud komt.

ZDNet zegt dat Vertrouwelijke VM’s “misschien wel de game-changer zijn die Google nodig heeft” om beter te kunnen concurreren met rivalen AWS en Microsoft Azure.
TikTok heeft onlangs ook aangekondigd dat het meer dan $ 800 miljoen zal kopen in de cloudservices van Google, wat bovendien het concurrentievermogen van de technologiegigant op de cloudmarkt zou kunnen verbeteren.
Assured Workloads for Government is een andere nieuwe functie van Google Cloud die een configuratieproces voor naleving van regelgeving en compatibiliteit tussen overheid en commerciële cloudomgevingen biedt.

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics