Nieuwe versie van Appian Lowcode

About

Nieuwe versie van Appian Lowcode

Appian heeft een nieuwe versie van zijn low-code platform uitgebracht welke prestatieverbeteringen biedt. Daarnaast zijn er ook nieuwe mogelijkheden voor Health Check en een betere integratie met Appian AI.

In de release staan vijf hoofdonderwerpen centraal. Dit zijn AI, DevOps, Health Check, nieuwe verbonden systemen en implementatie naar mobiele systemen.

Waar veel leveranciers gebruik maken van eigen AI programmatuur, maakt Appian gebruik van Google AI-services. In de release wordt een ondersteuning voor Google Cloud Translation toegevoegd. Dit houdt in dat er geen code meer nodig is om lokalisatie te implementeren. Ook is er ondersteuning voor Optical Character Recognition (OCR).

Wat DevOps betreft snapt Appian dat ontwikkelaars flexibel moeten worden ingezet. De tijd die deze implementatie nodig heeft zal nu aanzienlijk worden verkort, ook wanneer het gaat om grote multi-environment sites.

Appian heeft Health Check een update gegeven zodat een DevOps team deze Health Check in de pipelines kan inbouwen. Dit betekent dat applicaties constant worden beoordeeld gedurende de levenscyclus van de applicatie. Ook in een productieomgeving, zodat continu kan worden gezien hoe een applicatie presteert. Zo worden eventuele prestatieproblemen geïdentificeerd, waarna er actie kan worden ondernomen.

Deze release voegt drie connectoren en accelerators toe aan de ruim 400 die al beschikbaar zijn in de Appian Appmarket. Docusign laat gebruikers de eSign capabiliteit van Docusign integreren in applicaties. Ook komt er ondersteuning voor versie 4 van de AWS handtekening. Developers kunnen Google Drive mogelijkheden toevoegen, zodat bestanden en mappen vanuit Appian worden overgezet naar de clouddienst.

Tot slot wil Appian IT-beheerder de mogelijkheid geven tot tools om de beveiliging, beleid en levering van Appian-apps centraal te beheren, op alle mobiele apparatuur. Veel klanten hebben een eigen Mobile Device Management, maar nu is dit ook geïntegreerd in het Appian platform.

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics