Office 365 wordt Microsoft 365, met AI-features!

About

Office 365 wordt Microsoft 365, met AI-features!

Op 21 april zal Office 365 worden veranderd naar Microsoft 365. De functionaliteiten die gebruikers normaliter gebruiken zullen dan nog steeds aanwezig zijn, al zijn er wel enkele AI features toegevoegd.

Deze AI-features in Office zouden gebruikers het makkelijker moeten maken om een document snel klaar te krijgen. In Word betekent dat dat er een tool is geïmplementeerd welke op een verbeterde manier aanwijzingen geeft wanneer het aankomt op grammatica, spelling en schrijfstijlen. Met behulp van deze tool kan de leesbaarheid van zinnen worden verbeterd. Daarnaast checkt de hulp, welke de naam Editor draagt, ook of bepaalde zinsdelen al eerder zijn geschreven in het document, om zo dubbele informatie te voorkomen.

Alleen Word zal deze functie bevatten, al wordt dit in de toekomst ook beschikbaar gesteld voor de webversie van Outlook en als browser-plugin voor Google Chrome en Microsoft Edge.

PowerPoint had al een dergelijke functie in de vorm van Presenter Coach. Deze krijgt eveneens een update, waardoor sprekers tips krijgen om een monotone opsomming van hun presentatie te kunnen vermijden.

Het uitrollen van deze functies zijn op dit moment al bezig. Microsoft verwacht dat alle gebruikers tegen het einde van april toegang hebben tot deze nieuwe mogelijkheden, wat weer samen zal vallen met de omdoping van Office 365 naar Microsoft 365.

Share
April 2024
May 2024
No event found!

Related Topics