Realtime analyses toevoegen aan Azure Digital Twins

About

Realtime analyses toevoegen aan Azure Digital Twins

ScaleOut Software breidt zijn Digital Twin Streaming Service uit om realtime analyses toe te voegen aan Azure Digital Twins. De Digital Twin Streaming Service van het bedrijf wordt gebruikt voor de implementatie van digital twins op een zeer schaalbaar, in-memory computerplatform in de cloud.

Er zijn verschillende realtime componenten toegevoegd als onderdeel van de nieuwe integratie met Azure Digital Twins. In plaats van het gebruik van de serverloze functies van Azure te vereisen, maken de nieuwe extensies bijvoorbeeld de opname en verwerking van berichten met lage latentie mogelijk met onmiddellijke toegang tot de bijbehorende eigenschappen van de digitale Azure-twin. Ontwikkelaars kunnen hun berichtverwerkingscode schrijven in C#, Java, JavaScript of zelfs een intuïtieve, op regels gebaseerde taal gebruiken.

Krachtige machine learning-mogelijkheden om inkomende telemetrie op afwijkingen te controleren, kunnen eenvoudig worden toegevoegd – zonder dat extra codering nodig is – met behulp van de ML.NET- bibliotheek van Microsoft.

“We zijn verheugd om krachtige machine learning-mogelijkheden te bieden voor realtime digital twins die het nog gemakkelijker maken om onmiddellijk problemen te herkennen of kansen te identificeren in een grote populatie van gegevensbronnen”, aldus Dr. William Bain, CEO en oprichter van ScaleOut Software.
“ScaleOut Software heeft de volgende stap in de evolutie van het Microsoft Azure IoT- en ML.NET-ecosysteem gebouwd en we kijken ernaar uit om onze klanten te helpen deze technologieën te gebruiken om hun realtime monitoring en streaminganalyse te verbeteren.”

Naast het ontsluiten van nieuwe use-cases, biedt de oplossing ook een verbeterd situationeel bewustzijn door realtime gegevensaggregatie en visualisatie. Dit zorgt ervoor dat managers nieuwe problemen snel kunnen identificeren en aanpakken voordat ze een groter probleem vormen. De realtime componenten van de oplossing van ScaleOut hebben automatische persistentie met Azure Digital Twins voor offline opslag. Bij het opstarten halen ze ook hun status op uit de cloudservice van Microsoft.

Diepe integratie met de Azure IoT Hub stelt de componenten in staat om binnenkomende berichten voor Azure Digital Twins direct te verwerken zonder dat hiervoor toepassingen nodig zijn om specifieke code te implementeren.

De nieuwe Azure Digital Twins-integratie is een krachtige uitbreiding van de Digital Twin Streaming Service van ScaleOut Software en maakt nieuwe toepassingen mogelijk op een groot aantal gebieden, waaronder predictive maintenance, logistiek, telematica, noodherstel, cyber- en fysieke beveiliging, tracking van gezondheidsapparaten, IoT, slimme steden, financiële diensten en e-commerce.

Meer informatie over de Digital Twin Streaming Service vindt u hier.

 

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics