Sneller foto’s vinden met de aankomende zoekfilters van Google Photos

About

Sneller foto’s vinden met de aankomende zoekfilters van Google Photos

Na vorige maand een nieuwe geavanceerde video-editor in Google Foto’s uit te rollen, bereidt Google zich nu voor om zoekfilters aan de app toe te voegen. Zodra de functie actief is, verschijnen deze zoekfilters direct onder de zoekbalk en kun je je zoekopdracht verfijnen met een enkele tik.

Zoals je kunt zien in de volgende schermafbeelding, gedeeld door reverse-engineer Jane Manchun Wong ( @wongmjane ), kun je met Google Foto’s meerdere zoekfilters combineren om snel de exacte foto te vinden waar je naar op zoek bent. Met de app kun je je zoekopdracht al verfijnen op basis van locatie, mensen en dingen. En deze filters voegen een extra verfijningslaag toe aan de zoekmogelijkheden van de app en zoeken naar selfies, video’s, gearchiveerde foto’s en bewegende foto’s met specifieke mensen of dingen.

U kunt deze nieuwe zoekfilters ook combineren met het filter Plaatsen om afbeeldingen te vinden waarop op een bepaalde locatie is geklikt. Alle foto’s die aan de criteria voldoen, verschijnen dan direct onder de zoekbalk. In de huidige staat biedt de functie vier nieuwe zoekfilters. Google kan echter meer filters toevoegen tegen de tijd dat het wordt uitgerold met een toekomstige update.

Google heeft tot nu toe geen officiële informatie over deze nieuwe zoekfilters in de Google Foto’s-app gedeeld. Maar aangezien de functie bijna voltooid lijkt te zijn, zou deze in de komende weken voor gebruikers moeten worden uitgerold. We zullen dit bericht bijwerken zodra de functie op het stabiele kanaal wordt uitgerold.

In de afgelopen maanden heeft Google verschillende nieuwe functies voor Google Foto’s uitgerold. Deze omvatten een nauwere Google Lens-integratie , een nieuw tabblad Verkennen en snelkoppelingen naar favorieten voor de webclientnieuwe gebaren om in te zoomen op video’s en meer. 

Share
June 2024
July 2024
No event found!

Related Topics