Snyk breidt zijn gratis abonnement uit met Snyk Code for Free om elke ontwikkelaar te helpen zijn applicaties te beveiligen

About

Snyk breidt zijn gratis abonnement uit met Snyk Code for Free om elke ontwikkelaar te helpen zijn applicaties te beveiligen

Amsterdam – Snyk, de leider op het gebied van cloud-native applicatiesecurity, maakt Snyk Code, de nieuwste toevoeging aan het Snyk-platform, nu gratis beschikbaar. De missie van Snyk is om ontwikkelaars en DevOps-teams in staat te stellen hun applicaties te beveiligen. Als onderdeel van die securitymissie biedt Snyk een gratis abonnement voor Snyk Open Source, Snyk Container en Snyk Infrastructure as Code, zodat alle ontwikkelaars veilig kunnen coderen.

Wat is Snyk Code?

Conventionele Static Application Security Testing (SAST)-tools worden beperkt door lange scantijden en onnauwkeurigheid, wat leidt tot te veel  valspositieven en een aantasting in het vertrouwen van ontwikkelaars. Snyk Code biedt een SAST-oplossing die eigen broncode scant en de meest prominente problemen van traditionele SAST-oplossingen aanpakt door ontwikkelaarsvriendelijk, snel en nauwkeurig te zijn. Het vult een belangrijke leegte in ons platform voor statische security-analyse en werkt  op een manier die ontwikkelaars echt leuk zullen vinden.

De voordelen voor ontwikkelaars 

Als individuele ontwikkelaar of bijdrager aan een open source-project, kan je je aanmelden voor Snyk om Snyk Code gratis te gaan gebruiken. Snyk geeft ontwikkelaars tot 100 Snyk Code-scans per maand gratis. Snyk Code for Free ondersteunt dezelfde kennisbank als de betaalde versie, inclusief Java, JavaScript en TypeScript, plus Python in bèta. In de komende weken zullen meer talen worden toegevoegd.

Door Snyk Code gratis te gebruiken, zullen de inspanningen van ontwikkelaars efficiënter en bruikbaarder worden. Het is een veilige ontwikkeling die knelpunten, leercurves en onbetaalbare kosten wegneemt. Brian Vermeer, Developer Advocate bij Snyk, benadrukt: “We zijn blij dat we elke ontwikkelaar opties kunnen bieden om hun applicaties beter te beveiligen. Door onze nieuwste service Snyk Code aan ons gratis abonnement toe te voegen, kunnen we ontwikkelaars de mogelijkheid geven om over de hele linie efficiënter en veiliger te werken.”

 

Bezoek dit blog voor meer informatie over de gratis lancering van Snyk Code.

Share
April 2024
May 2024
No event found!

Related Topics