J-Fall 2018: Bas Passon, Bram Starmans-van den Hout & Ole van Boeckel – Architectuur in haar context

About

J-Fall 2018: Bas Passon, Bram Starmans-van den Hout & Ole van Boeckel – Architectuur in haar context

Wat moeten Java-ontwikkelaars met een abstract begrip als architectuur? Dat hangt uiteraard af van de definitie. In een prikkelend gesprek nemen drie medewerkers je mee in de architectuurkeuzes de Belastingdienst maakt om haar Java-applicaties sneller en robuuster te kunnen ontwikkelen en beheren. In deze sessie hopen we inzicht te geven dat architectuur ons dagelijks werk is. En dat er geen one-size-fits-all architectuur bestaat, maar dat de context bepalend is voor wat de beste keuzes zijn.

Bas Passon

Bas Passon is werkzaam als senior Java developer bij First8. Op dit moment houdt hij zich vooral bezig met Cloud Native Java applicatie ontwikkeling.

Bram Starmans-van den Hout

I work as a Java-architect at the Belastingdienst (Dutch Tax Authorities). In my team we supply Java-infrastructure. With our toolset Java-developers can develop, test, deliver and maintain Java-applications. Our mission is to facilitate them to focus on fast delivery of business value.

Ole van Boeckel

Ole van Boeckel werkt als senior Java ontwikkelaar en software architect bij de Belastingdienst. Bij de verschillende organisaties heeft hij web applicaties en gegevens verwerkende applicaties ontwikkeld. Zijn kennis over complexe systemen en bijpassende infrastructuur deelt hij graag met de bezoekers van de conferentie. Sinds enige tijd specialiseert hij zich in performance van Java applicaties.

Share
June 2024
July 2024
No event found!