Webhint van Firefox Devtools maakt het leven makkelijker

About

Webhint van Firefox Devtools maakt het leven makkelijker

Webhint van Firefox DevTools geeft een developer de mogelijkheid om websites makkelijk te optimaliseren. Door verbeterde comptabiliteit tussen verschillende browsers, beter toegankelijkheid en meer te bieden.

Elke programmeur die ooit een website heeft gemaakt is er wel eens tegen aan gelopen. Het creëren van een ervaring die goed werkt op verschillende browsers kan een flinke uitdaging zijn. Maar het moet gebeuren als je het grootst aantal gebruikers wil bereiken.

Ook het ontwerpen van features voor verouderde browsers kan frustrerend zijn. Er zou een tool moeten zijn die je zouden kunnen waarschuwen bij mogelijke fouten tijdens het coderen van een website. En dankzij Firefox is deze er.

Webhint van Firefox Devtools geeft feedback over de comptabiliteit van de site, prestaties, beveiliging en toegankelijk, om zo makkelijk verbeteringen door te voeren. Deze feature kan gebruikt worden tijdens de gehele development cycle.

De hints en suggesties die het programma geeft zijn richtlijnen, en geen harde regels. Desalniettemin is het handig om tijdens het development proces een waarschuwing te krijgen. Webhint is ook verkrijgbaar voor andere browsers, maar is sinds kort toegevoegd aan de DevTools van Firefox zelf.

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics