WordPress 5.3 beta is nu beschikbaar

About

WordPress 5.3 beta is nu beschikbaar

WordPress heeft de eerste beta-versie van de 5.3 iteratie uitgebracht. Deze versie zal worden gelanceerd op 12 november 2019. Hoewel dat al relatief snel is, raden wij niet aan om deze versie voor meer te gebruiken dan het testen.

Deze beta is hier te downloaden.

Er zijn verschillende features toegevoegd waaronder een nieuw thema. Het nieuwe “Twenty twenty” thema is gebaseerd op het Chaplin thema die eerder dit jaar is uitgebracht.

Daarnaast worden er ook interface aanpassingen gedaan voor admins, die zich vooral focussen op toegankelijkheid, consistentie tussen de editor en admin interfaces en het toevoegen van beter zoom management.

Ook zal WordPress de maximale grootte van afbeeldingen verruimen wanneer deze geüpload worden. Zo kunnen admins hun bezoekers verzekeren dat ze afbeeldingen zien van de hoogste kwaliteit. Ook zullen deze afbeeldingen automatisch geroteerd worden, aan de hand van de EXIF informatie.

Ook zal je als administrator worden gevraagd of je emailadres nog up-to-date is. Dit zal de kans moeten verkleinen dat je de toegang verliest tot je website als je je emailadres veranderd.

Tot slot bereidt het WordPress team zich actief voor om PHP 7.4 te ondersteunen. Wanneer het later dit jaar wordt uitgebracht.

Meer lezen over de beta van WordPress 5.3? Lees het volledige artikel hier.

Share
June 2024
July 2024
No event found!

Related Topics