Zoom richt App Fonds op voor appontwikkelaars

About

Zoom richt App Fonds op voor appontwikkelaars

Videoconferentiedienst Zoom heeft een nieuw fonds opgericht om ontwikkelaars te helpen bij het ontwikkelen van toepassingen voor het platform. De initiële financiering van het Zoom Apps Fund bedraagt ​​100 miljoen dollar.

Met dit fonds wil Zoom de groei van Zoom’s applicatie-, integratie-, ontwikkelaarsplatform en hardware-ecosysteem stimuleren. Bedrijven in het portfolio kunnen investeringen ontvangen van $ 250.000 tot $ 2,5 miljoen. Dit vereist de ontwikkeling van oplossingen om Zoom-klanten in staat te stellen beter te ontmoeten, te communiceren en samen te werken.

Deze applicaties kunnen rechtstreeks in het Zoom-platform worden geïntegreerd. Op het moment zijn er tientallen Zoom-apps in ontwikkeling. Het bedrijf verklaarde dat het fonds “investeert in ontwikkelaars van veelbelovende producten die Zoom-klanten een waardevolle gebruikerservaring kunnen bieden”.

“Zonder de steun van vroege investeerders zou Zoom niet hetzelfde zijn als nu”, aldus Eric S. Yuan, President en oprichter van Zoom. “Het afgelopen jaar hebben we geleerd dat vergaderingen productiever en leuker moeten zijn. Het Zoom Apps Fund helpt ondernemers bij het bouwen van nieuwe diensten naarmate het platform verbetert, terwijl klanten zich veiliger voelen. Ik hoop dat we met u kunnen samenwerken.”

Share
June 2024
July 2024
No event found!

Related Topics