12 sites waar je dol op zult zijn als developer

About

12 sites waar je dol op zult zijn als developer

Websites zijn nu een essentieel hulpmiddel voor elk bedrijf. En als u een webontwikkelaar bent en nieuw materiaal of bronnen moet vinden, dan is dit de plek voor u. Als ontwikkelaar is het niet eenvoudig om een ​​website te vinden die alle bronnen en informatie kan bieden die je nodig hebt. Dit artikel neemt je mee langs 12 websites waar je als ontwikkelaar dol op zult zijn.

Ray.zo

Verander uw code in prachtige afbeeldingen met behulp van deze site. U kunt kiezen uit een reeks syntaxiskleuren, de achtergrond verbergen of weergeven en schakelen tussen een donker en licht venster. Als je een ontwikkelaar bent, kun je via deze app eenvoudig prachtige screenshots van de broncode maken en delen op verschillende sociale apps zoals Instagram, Twitter en Facebook.

straal.zo

Routekaart.sh

Roadmap.sh is een inspanning van de gemeenschap om roadmaps, gidsen en andere educatieve inhoud te maken om de ontwikkelaars te helpen het pad op te pakken en hun lessen te begeleiden. Het bevat door de gemeenschap samengestelde roadmaps, studieplannen, paden en bronnen voor ontwikkelaars die nieuw in deze ruimte zijn gekomen. Het begon als een reeks grafieken om de ontwikkelaars te begeleiden die in de war zijn over wat ze nu moeten leren.

routekaart.sh

Codepen.io

CodePen is een sociale ontwikkelomgeving. Hiermee kunt u code in de browser schrijven en de resultaten ervan bekijken terwijl u bouwt. U kunt websites bouwen en implementeren, pronken met uw werk, testcases bouwen om te leren en fouten op te sporen, en inspiratie opdoen. U kunt ook door het werk van andere ontwerpers en ontwikkelaars bladeren en dit delen in de front-endcommunity.

Codepen Pro heeft een Pair Program-functie waarmee u de Collab-modus kunt gebruiken, waarmee meer dan één persoon tegelijkertijd een pen kan bewerken . Dit is real-time paarprogrammering op zijn best, aangezien de twee (of meer) mensen overal ter wereld kunnen zijn en het lang niet zo bandbreedte-intensief is als video.

codepen.io

Stapeloverloop

Het is de meest voorkomende website die door bijna alle ontwikkelaars in het dagelijkse werk wordt gebruikt. Stack Overflow is een vraag-en-antwoordsite voor vragen over computerprogrammering, vooral die met betrekking tot specifieke programmeertalen. Het biedt zijn leden ook mogelijkheden voor professionele ontwikkeling via online cursussen, certificaten en vacatures. Stack Overflow is een openbaar Q&A-platform dat maandelijks door meer dan 100 miljoen mensen wordt bezocht om vragen te stellen, te leren en technische kennis te delen.

stackoverflow.com

Github

GitHub is een website die Git-repository’s host en sociale netwerkachtige functies biedt voor programmeurs om hun projecten te delen. Github is het complete ontwikkelaarsplatform voor het bouwen, schalen en leveren van veilige software.

Op GitHub geven meer dan 94 miljoen ontwikkelaars samen vorm aan de toekomst van software. Het geeft je ontwikkelingsproces een boost. Github biedt onbeperkte opslagplaatsen, best-in-class versiebeheer en ‘s werelds krachtigste open source-community, zodat uw team efficiënter kan samenwerken.

github.com

Iconstore.co

IconStore is een bibliotheek met gratis vectorpictogrammen (SVG), gemaakt door getalenteerde ontwerpers om te downloaden voor commercieel gebruik.

Alle pictogrammen die op de IconStore zijn gepubliceerd, zijn gemaakt om vrij te gebruiken.

🟢 Machtigingen:

  • ✔ U kunt de pictogrammen gebruiken in persoonlijke en commerciële projecten
  • ✔ U kunt de pictogrammen wijzigen
  • ✔ Geen toeschrijving vereist (hoewel het wordt gewaardeerd!)

iconstore.co

Leesmij.zo

Gebruik de markdown-editor en sjablonen om eenvoudig een ReadMe voor uw volgende projecten te maken. Gemakkelijke manier om een ​​README-bestand te maken met behulp van een eenvoudige editor die door de toepassing wordt geleverd. Hiermee kunt u snel alle secties toevoegen en aanpassen die u nodig heeft voor de readme van uw project.

leesmij.zo

Lorem Picsum

Lorem Picsum biedt willekeurige of specifieke geüploade afbeeldingen als tijdelijke aanduidingen. Hier kunt u alle afbeeldingen bekijken die Lorem Picsum levert. Ontwikkelaars moeten een gewenste afbeeldingsgrootte (breedte en hoogte) opgeven aan het einde van de verzoek-URL.

picsum.photos

GitBook

GitBook is een modern documentatieplatform waar teams alles kunnen documenteren, van producten tot interne kennisbanken en API’s. Het maakt het gemakkelijk om producten te onderzoeken, te plannen en te documenteren, van start tot verzending.

gitbook.com

figuur

Figma is een collaboratieve webapplicatie voor interface-ontwerp, met extra offline functies die mogelijk worden gemaakt door desktopapplicaties voor macOS en Windows. Bouw een iteratieve ontwerpstroom met live samenwerking die u op de hoogte houdt, of u nu op kantoor of op afstand werkt. Dit heeft onze productteams in staat gesteld nieuwe producten sneller te verzenden en meer vertrouwen te hebben in hun beslissingen.

figma.com

LottieFiles

Lottie is een op JSON gebaseerd animatiebestandsformaat waarmee ontwerpers animaties op elk platform net zo gemakkelijk kunnen verzenden als statische activa. Het zijn kleine bestanden die op elk apparaat werken en zonder pixelvorming kunnen worden vergroot of verkleind. Met LottieFiles kun je op de gemakkelijkst mogelijke manier een Lottie maken, bewerken, testen, samenwerken en verzenden. LottieFiles haalt de complexiteit uit Motion Design.

lottiefiles.com

Dribbelen

Miljoenen ontwerpers en bureaus over de hele wereld presenteren hun portfoliowerk op Dribbble Dribbble is ‘s werelds toonaangevende bestemming voor ontwerpers om te leren, te delen, te groeien en aangenomen te worden. Dribbble-marktplaats brengt creatieve projecten tot leven, beginnend met lettertypen, afbeeldingen, thema’s, foto’s en sjablonen, mockups en 3D-modellen gemaakt door onafhankelijke makers over de hele wereld.

dribbel.com

Daar heb je het. Bedankt voor het controleren en vergeet niet om deze tools te proberen.

Oorspronkelijk gepubliceerd op https://letmefail.com op 4 december 2022.

Share
June 2024
July 2024
No event found!

Related Topics