Aandeel Slack daalt met 18% na publicatie financiele informatie

About

Aandeel Slack daalt met 18% na publicatie financiele informatie

Het aandeel Slack daalde met 18% nadat het bedrijf nieuwe financiële informatie voor Q2 2020 had gepubliceerd. In tegenstelling tot bedrijven zoals Zoom – die tijdens de pandemie een groei van 355% zagen – is Slack op hetzelfde groeitraject gebleven zonder enige stijging.

Het bedrijf rapporteerde een nettoverlies van $ 73 miljoen.
Slack heeft meer dan $ 11 miljoen uitgegeven aan COVID-19-gerelateerde concessies, waaronder kredieten, betalingen in termijnen en een verkorte facturatieduur om te proberen de zaken te veroveren van bedrijven die gedwongen waren om op afstand te gaan.
Slack heeft onlangs de overname van Rimeto aangekondigd, waarmee bedrijven een database met werknemersprofielen op Slack kunnen maken.
Vóór de aankondiging was Slack in 2020 31% gestegen.
Slack CEO Stewart Butterfield verkeert ook in een persoonlijke controverse nadat hij tweette dat hij $ 300.000 zou doneren aan een groep die campagne voert om de politie te verdedigen, terwijl het bedrijf een robotbeveiligingssysteem gebruikt dat hun kantoren patrouilleert om ‘werknemers alert te houden’. Zie hier het volledige persbericht.

Share
April 2024
May 2024
No event found!

Related Topics