Amazon Interactive Video Service (IVS)

About

Amazon Interactive Video Service (IVS)

Gebruikers van Amazon Web Services (AWS) kunnen nu live video’s toevoegen aan hun websites en apps, dankzij de onlangs uitgebrachte Amazon Interactive Video Service (Amazon IVS).

• Met de nieuwe service kunt u een kanaal maken met de Amazon Interactive Video Service (IVS) -console of de API en vervolgens streaming-software gebruiken om er video naar te streamen.
• Hoewel de Amazon IVS-console en API’s momenteel alleen beschikbaar zijn in Ierland, N. Virginia en Oregon, zijn video-opname en levering wereldwijd beschikbaar via een beheerd netwerk van infrastructuur.
• U kunt ook video met lage latentie integreren, wat betekent dat er minimale vertraging is tussen het uitzenden en het verschijnen op de schermen van uw publiek. Service biedt ook de mogelijkheid om samen met de video getimede metagegevens te verzenden, wat betekent dat u bijvoorbeeld gebruikers van een live poll kunt waarschuwen en het publiek kunt laten stemmen terwijl ze de live video bekijken.
• De combinatie van deze functies betekent dat het bijvoorbeeld mogelijk is om “een knop Nu kopen” weer te geven waarmee kijkers het exacte product kunnen kopen dat ze op dat moment bekijken in de livestream “en meer.

Share
April 2024
May 2024
No event found!

Related Topics