App Store Connect toont nu analyses voor in-app-events

About

App Store Connect toont nu analyses voor in-app-events

In-app-events zoals gamecompetities, filmpremières en livestream-ervaringen kunnen geweldige manieren zijn om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten. Events kunnen ook in de App Store worden getoond om nieuwe gebruikers te werven. Het meten van de effectiviteit van een in-app-event was moeilijker dan het zou moeten zijn. Apple wil dat oplossen. Ontwikkelaars hebben nu toegang tot analyses voor in-app-events via App Store Connect.

(Afbeelding: Appel )

Deze week heeft Apple aangekondigd dat ontwikkelaars toegang hebben tot belangrijke informatie over in-app-gebeurtenissen via App Analytics in App Store Connect.

“Je kunt nu informatie bekijken over je in-app-gebeurtenissen, waaronder weergaven van eventpagina’s, herinnerings- en meldingsgegevens, en het aantal downloads en herdownloads dat werd veroorzaakt door je in-app-gebeurtenissen”, legt Apple uit.

“Elke statistiek kan worden bekeken op territorium, brontype, apparaat en meer, zodat u kunt begrijpen hoe uw in-app-gebeurtenissen de groei en het succes van uw apps beïnvloeden.”

In-app-events werden officieel gelanceerd in oktober 2021 en veel ontwikkelaars hebben geprofiteerd om de betrokkenheid van gebruikers bij hun apps en games te vergroten. De nieuwe analysefunctie voor in-app-events helpt ontwikkelaars te bepalen of ze het waard waren om te worden uitgevoerd.

 

Bron: Developer Tech News

Share
June 2024
July 2024
No event found!

Related Topics