Crypto heeft een “Bluetooth of WiFi” -moment nodig: IOHK’s Hoskinson

About

Crypto heeft een “Bluetooth of WiFi” -moment nodig: IOHK’s Hoskinson

Cryptocurrencies moeten nog massale adoptie verzamelen, dat is zeker. In zijn huidige vorm maakt minder dan 1% van de wereldbevolking actief gebruik van blockchain-technologieën, of het nu gaat om bitcoin-transacties, Ethereum smart contracting, supply chain management, of wat heeft u. Maar sommige experts zijn er zeker van dat er een evenement zal zijn dat crypto-assets naar een mainstream publiek katapulteert, waardoor dit meer dan een voorbijgaande rage in het publieke oog is.

 

Crypto is niet zo goed vertegenwoordigd als WiFi … Uiteraard

In een recent interview met Cheddar noemde Charles Hoskinson, die belangrijke rollen heeft gespeeld in Bitcoin, Ethereum en Cardano, deze hypothetische gebeurtenis een “WiFi- of Bluetooth-moment”. Hij legde uit dat de crypto- en blockchain-ruimte zo’n moment nodig hebben, maar ” we zijn er nog niet. ”

Wat betreft het belang van een dergelijke gebeurtenis, legt Hoskinson zijn analogie uit: als je de wereld over reist, of het nu Japan, Korea, Zuid-Afrika of waar dan ook is, zijn consumenten geconditioneerd om hun telefoon uit te trekken in een poging om sluit WiFi aan. Het hoofd van Input Output, een blockchain-ontwikkelingsbedrijf dat voornamelijk werkt aan Cardano en Ethereum Classic, merkte op dat de alomtegenwoordigheid van WiFi, niet een ander systeem voor het delen van informatie, “te danken was aan het harde werk van een hele sector” in plaats van puur geluk.

En dus legt hij uit dat met Cardano’s werk met sidechains en Proof of Stake, samen met soortgelijke initiatieven van bedrijven zoals Ripple, blockchain “standaarden” zullen convergeren in de komende drie tot vijf jaar, wat een interoperabel web van ketens zal creëren dat het mogelijk maakt voor de ongeautoriseerde overdracht van gegevens en waarde. Hoewel deze droom verheven klinkt, legt Hoskinson uit dat dit kan worden gedaan door ontwikkeling en pragmatisme, waarvan de laatste een controversieel punt zou zijn, omdat er veel maximalisten cryptokampen zijn, vooral met betrekking tot Bitcoin.

Met andere woorden, door de voortdurende ontwikkeling van deze ontluikende technologieën, gekoppeld aan het behoud van een wereldwijde mindset, zal de infrastructuur uiteindelijk worden ingesteld voor de massale acceptatie van crypto-assets, “zelfs voor de boer in Afrika.”

 

Adoptie is rond de hoek?

Hoewel het niet duidelijk is wat de unieke gebeurtenis zal zijn die Bitcoin en andere realiteiten van de crypto-valuta’s in de geschiedenisboeken, of blockchain, cementeert, wordt adoptie langzaam maar zeker zichtbaar. Hier is een lijst met recente adoptiegebeurtenissen:

• Kakao May brengt Crypto Wallet Services naar miljoenen Zuid-Koreanen: Media outlet Financial News (FnNews) meldt dat de 44 miljoen gebruikers van Kakao’s vlaggenschipproduct van de Zuid-Koreaanse social media, het populaire berichtenplatform KakaoTalk, binnenkort direct worden blootgesteld aan digitale activa, zoals Bitcoin. Spreken op het nieuwsportaal, een reeks van insiders van de industrie, die zogenaamd werken met het bedrijf in Jeju, merkte op dat KakaoTalk gebruik als een “crypto portemonnee”, waardoor miljoenen Zuid-Koreanen de mogelijkheid om te communiceren met een reeks van blockchain ecosystemen. Het FnNews-rapport beweert dat het gebruik van de applicatie net zo eenvoudig is als het verzenden van een bericht, waardoor gebruikers met een paar klikken cryptocurrencies kunnen verzenden of aanvragen, waardoor de toegangsdrempel wordt verminderd.

• Facebook is begonnen met het aannemen van Blockchain experts: volgens een rapport uit de Hard Fork-kolom van The Next Web zijn er momenteel twintig crypto- en blockchain-gerelateerde taken die op de officiële carrièreportal van Facebook worden vermeld. De vermelde rollen omvatten twee productmanagers, een financieel analist, een gegevenswetenschapper, een dreigingsonderzoeker, en hier is een interessante, een directeur van Technical Account en Securities and Exchange Commission (SEC) Reporting. Alle rollen zijn ofwel gebaseerd op het hoofdkantoor van Menlo Park, in een kantoor in Washington D.C., of op een andere locatie in Tel Aviv. Dit komt omdat geruchten suggereren dat de sociale media-gigant in gesprek is gegaan met crypto-uitwisselingen voor de vermelding van de zogenaamde ‘FBCoin.’ Zoals eerder gemeld door BlockGeeks, leggen deskundigen als Binance’s Changpeng Zhao uit dat, hoewel deze onderneming gecentraliseerd kan zijn, ‘de meer mensen [die] crypto adopteren, hoe beter. Adoptie is adoptie. ”

• Bakkt kan Starbucks toestaan ​​om Bitcoin voor Lattes te accepteren: In een exclusief rapport van The Block, dat bronnen citeert die bekend zijn met transacties, kan Starbucks in de komende maanden ondersteuning voor digitale activabetalingen lanceren. De oprichter van Block, Mike Dudas, nam Twitter op om het nieuws bekend te maken. Hij merkte op dat Starbucks een aanzienlijk belang in Bakkt ontving, een crypto-startup onder leiding van de Intercontinental Exchange, in ruil voor “toewijding om Bitcoin-betalingen in de winkel in 2019 mogelijk te maken.” Bakkt’s software zal naar verluidt deze betalingen vergemakkelijken, die onmiddellijk worden omgezet van cryptocurrencies in fiat-valuta’s.

 

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics