De 20 beste gratis WordPress-portfolio thema’s voor ‘Creatives’

About

De 20 beste gratis WordPress-portfolio thema’s voor ‘Creatives’

Als u een ontwerper, een illustrator of een ander type creatieve professional bent, weet u hoe belangrijk het is om een ​​prachtige portfoliowebsite te hebben. Hiermee kunt u uw talent en vaardigheden onder de aandacht brengen en het kan u zelfs helpen een nieuwe baan of klanten te vinden.

WordPress maakt het gemakkelijk om een ​​portfoliowebsite te lanceren, zelfs als je geen codeerkennis hebt, maar je hebt nog steeds een kwalitatief portfolio thema nodig om je vaardigheden onder de aandacht te brengen. In deze verzameling vindt u de beste gratis WordPress-portfolio thema’s voor creatieven die u geen dubbeltje kosten.

Als je een fotograaf bent, is deze verzameling thema’s iets voor jou!

 

FolioPress – Minimaal portfolio voor meerdere doeleinden (gratis)

De FolioPress is een minimaal en flexibel portfoliothema dat uw creatieve werk in een raster lay-out op de startpagina weergeeft. Je vindt ook tal van aanpassingsmogelijkheden, een aangepast sociaal profiel en is volledig responsief.

 

Optics – Clean WordPress Portfolio Theme (gratis)

De optiek is een schoon thema geschikt voor iedereen die op zoek is naar een minimale portfolio. Het thema is gemakkelijk aan te passen en is ook klaar voor vertaling en toegankelijkheid. Een opvallende eigenschap is de integratie met WooCommerce, zodat u uw werk eenvoudig kunt verkopen.

 

Portfolio Web – Multipurpose Portfolio Biography Theme (gratis)

Het Portfolio Web is een eenvoudig, modern en responsief WordPress-thema, gebouwd met ontwerpers en creatieven in gedachten. Het wordt geleverd met een ingebouwde Live-editor en een enorm aantal widgets die dit thema gebruiksvriendelijk maken.

 

Huntington – Responsive Portfolio WordPress Theme (met Envato Elements Subscription)

Het Huntington-thema maakt gebruik van een mooi georganiseerde startpagina van het raster waarmee u uw eerdere projecten en portfolio-items kunt laten zien. U kunt de lay-out eenvoudig aanpassen met Visual Composer en de visuele stijlen aanpassen met een uitgebreid paneel met themaopties.

 

Shibui – Minimalistisch Portfolio Thema (gratis)

Het Shibui-thema heeft een masonry lay-out en biedt ondersteuning voor onbeperkte galerijen. Het is volledig responsief en eenvoudig aan te passen. Bovendien ondersteunt het thema een oneindige scroll, heeft het aangepaste widget-gebieden en biedt het verschillende pagina lay-outs.

 

Perfecte portfolio – schone en elegante portfolio (gratis)

Het thema Perfect Portfolio concentreert zich op typografie gecombineerd met prachtige uitgelichte afbeeldingen. Het thema biedt een breed scala aan aanpasbare functies, waaronder aanpasbare secties op de voorpagina, compatibiliteit tussen browsers, mobielvriendelijk ontwerp en responsieve functies.

 

Pistis – Portfolio WP-thema (met Envato Elements-abonnement)

Het Pistis-thema is geschikt voor freelancer portfolio’s en makelaarskantoren. Het heeft een elegant ontwerp met de mogelijkheid om een ​​schuifregelaar op volledig scherm of een video op volledig scherm te gebruiken. Je zult ook een overvloed aan aanpassingsmogelijkheden, parallax-effect en soepel scrollen vinden.

 

StanleyWP – Bootstrap Portfolio WordPress Theme (gratis)

De StanleyWP is gebaseerd op Bootstrap-framework, wat betekent dat het direct responsief is. Het is ook minimaal en gemakkelijk aan te passen en beschikt over verschillende paginasjablonen waarmee u uw site zo snel mogelijk zo snel mogelijk kunt gebruiken.

 

Sketch – Responsive Portfolio Theme (gratis)

The Sketch is een responsief portfoliothema, perfect voor het presenteren van je creatieve talent. Het thema heeft een helder, licht ontwerp dat de nadruk legt op uw projecten. Het is ook eenvoudig aan te passen en ondersteunt een aangepast social-link menu.

 

Illustratr – Minimalistisch portfolio thema (gratis)

Het Illustratr-thema biedt elegante typografie en geeft uw creatieve werken op een elegante manier weer. Het maakt gebruik van de WordPress-portfoliofunctie en het bevat ook ondersteuning voor een aangepast sociaal linksmenu.

 

Dreamy – Portfolio WordPress Theme (met Envato Elements Subscription)

Het thema Dreamy is van jou wanneer je je registreert voor Envato Elements. Het thema is volledig responsief en heeft een modern en zeer aanpasbaar ontwerp. Je vindt ook een krachtig paneel met thema-opties en ondersteuning voor Google en Typekit-lettertypen.

 

MalcomY – Freelance Designer Personal Portfolio (gratis)

Het MalcolmY-thema is eenvoudig aan te passen, omdat het een page builder met ‘drag and drop’ gebruikt en een uitgebreid paneel met themakeuzes heeft, zodat u dit thema uw eigen kunt maken zonder codeerkennis. Het thema heeft meerdere mogelijkheden voor het indelen van portfolio’s en is volledig responsive.

 

True North – Portfolio Theme for WordPress (gratis)

Het True North-thema heeft een uniek ontwerp dat uw werk gegarandeerd naar een nieuw niveau promoot. Het wordt geleverd met meerdere opties om de lay-out en een overvloed aan aanpassingsopties te configureren.

 

Espied – Portfolio Theme for Creatives (gratis)

Het Espied-thema heeft een minimaal ontwerp dat uw creatieve projecten in de schijnwerpers plaatst. Met ondersteuning voor Gutenberg en klassieke lay-out, een aangepast menu voor sociale links en een responsief ontwerp, is dit thema eenvoudig te gebruiken en is het gemakkelijk om je creativiteit met de wereld te delen.

 

Sandy – Minimal Portfolio WordPress Theme (met Envato Elements Subscription)

Het Sandy-thema is een creatief en minimaal thema voor portfoliewebsites. Het thema is responsief en heeft tonnen aanpassingsmogelijkheden en de mogelijkheid om filter-bare portfolio’s te maken.

 

Proper Lite (gratis)

Het Proper Lite-thema heeft een schoon en elegant ontwerp. Het is volledig responsief en zeer aanpasbaar met ondersteuning voor Google Fonts. Daarnaast was het thema geoptimaliseerd voor SEO.

 

Gridby – Parallax Grid WordPress Theme (gratis)

Probeer het Gridby-thema als je van parallax-ontwerp houdt. Naast prachtige parallax-animatie maakt dit thema gebruik van een raster lay-out en is het gemakkelijk aan te passen dankzij het uitgebreide paneel met themaopties.

 

Pure – Minimalistisch WordPress-thema (gratis)

Het Pure-thema heeft een speciale portfolio-optie en een goed ontworpen bloggedeelte, zodat u gemakkelijk veel details over uw creatieve proces kunt delen. Het thema is eenvoudig aan te passen met een pagebuilder die u kunt slepen en neerzetten.

 

Krea – Portfolio Theme (gratis)

Het Krea-thema gebruikt gedurfde typografie in combinatie met een goed georganiseerde rasterlay-out om uw creatieve werken te laten opvallen. Het wordt geleverd met gedetailleerde documentatie en is klaar voor vertaling.

 

Oscar – Creative Portfolio & Agency WordPress Theme (met Envato Elements Subscription)

Het Oscar-thema is geschikt voor zowel persoonlijke als zakelijke portefeuilles. Het heeft meerdere lay-out opties en een filterbare portfolio. Daar bovenop komt het met een eenvoudig te gebruiken pagebuilder te slepen en neerzetten.

 

Het is niet moeilijk om uw portalsite in gebruik te nemen als u gereedschappen als WordPress tot uw beschikking hebt. U zult echter nog steeds een portfoliothema nodig hebben, dus gebruik deze round-up als een startpunt om het beste WordPress-thema voor uw site te vinden.

 

 

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics