De nieuwe Metaverse-meesters zullen cryptocurrency-investeerders zijn

About

De nieuwe Metaverse-meesters zullen cryptocurrency-investeerders zijn

De huidige cryptocurrency-investeerders zijn waarschijnlijk de ‘meesters van de metaverse’ van morgen, omdat de virtuele werelden de manier waarop we financiële transacties doen opnieuw zullen vormgeven. Nigel Green voegt eraan toe dat cryptocurrency het enige geaccepteerde wettige betaalmiddel zal worden, wat investeerders in cryptocurrency een groot voordeel geeft. Cryptocurrency-investeerders hebben de potentie om de manier waarop we leven, communiceren en zakendoen te veranderen, voorspelt de CEO van een onafhankelijke financiële advies-, vermogensbeheer- en fintech-organisatie.

De voorspelling van Nigel Green, de CEO en oprichter van deVere Group, komt op het moment dat Facebook plannen aankondigt om 10.000 mensen in de Europese Unie in dienst te nemen om een ​​zogenaamde metaverse te ontwikkelen. “De metaverse heeft het potentieel om de toegang tot nieuwe creatieve, sociale en economische kansen te ontsluiten”, zei de techgigant in zijn blog.

De term ‘metaverse’ geeft een virtuele parallel met de fysieke realiteit waar een gemeenschap van mensen kan interageren in de vorm van avatars. Het verwijst naar het samensmelten van fysieke, augmented en virtual reality in een gedeelde online omgeving.

De heer Green zegt: “De aankondiging van Facebook onderstreept nogmaals dat de metaverse door de kenners niet wordt gezien als een ‘extensie’ van internet, maar als de opvolger ervan.”

“Het wordt de toegang tot bijna alle digitale ervaringen en een integraal onderdeel van de meeste fysieke, wat betekent dat het de manier waarop we leven, met elkaar omgaan en zakendoen fundamenteel zal veranderen.”

De nieuwe Metaverse-meesters zullen cryptocurrency-investeerders zijn

“Het zal een revolutie teweegbrengen in economieën, het zal de sleutel zijn tot de oprichting van hele nieuwe generaties bedrijven, en dit is waarom de grote technologiebedrijven erin springen, niemand wil achterblijven bij zoiets monumentaals.” Hij vervolgt: “De metaverse wordt gebouwd en uitgevoerd op blockchains en gedecentraliseerde applicaties, wat dezelfde geavanceerde technologie is die wordt gebruikt door cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum.”

“Bovendien zullen financiële transacties in de virtuele werelden die de manier waarop we onze tijd en ons geld besteden opnieuw vormgeven, natuurlijk digitaal moeten zijn.” “Dit betekent dat cryptocurrencies waarschijnlijk het enige wettige betaalmiddel worden dat in de metaverse wordt geaccepteerd.”

“Dit alles is een enorm voordeel voor iedereen die vandaag in crypto investeert. De prijzen van grote cryptocurrencies zullen de komende jaren waarschijnlijk enorm stijgen. Als zodanig zullen degenen die nu kopen profiteren van de lagere instappunten.” “Hun koopkracht binnen de digitale ruimte zal naar verwachting enorm zijn als resultaat: zij zullen degenen zijn die de Meesters van de Metaverse zijn.”

Alles bevindt zich nog in de beginfase en het kan nog een decennium duren voordat het potentieel van de metavers volledig is gerealiseerd. Maar, concludeert Nigel Green, er is een “groot voordeel” voor early adopters van nieuwe technologie “vraag het maar aan Facebook-baas Mark Zuckerberg” en ook voor degenen die “vroeger investeren in de valuta’s van de toekomst.”

 

Share
April 2024
May 2024
No event found!

Related Topics