Eerste dag TEQnation Digital 2021 groot succes!

About

Eerste dag TEQnation Digital 2021 groot succes!

De eerst dag van TEQnation Digital 2021 was een groot succes! De aftrap om 15:30 werd verzorgd door niemand minder dan Henk van Ess. Henk gaf ons een geweldige inkijk hoe hij,  als lid van het Bellingcat collectief,  te werk gaat als online detective.

Aansluitend waren er geweldige sessies over Arificial Intelligence & Machinelearning, Developer Experiences, Security, Iot en Modern Infrastructure. Tussen de sessies door werden er door onze event hosts Ramon en Stijn geweldige prijzen verloot en kon men ook prijzen winnen bij de exposanten.

Ook vandaag staat er weer veel op stapel. We beginnen, ook vandaag weer, om 15:30 waarbij de openingskeynote verzorgd gaat worden door Sander Hoogendoorn. Aansluitend sessies van oa Nadia Aslhahwan (Facebook), Joel Lord met demo’s geïnspireerd op de Netflix serie Black Mirror, Kubernetes, bugfixing en meer!  Kortom wederom een dag die je als developer absoluut niet mag missen!  We kijken er naar uit je straks, net als ruim 900 andere bezoekers (weer) te mogen begroeten in de chat, in een van de zalen, binnen de stand van onze exposanten of 1 op 1 tijdens de netwerkcaroussel.

Nog niet ingeschreven? Dat kan nog (gratis) via TEQnation Digital 2021 – Code.Innovate.Create Tickets, Mon, May 10, 2021 at 4:00 PM | Eventbrite

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics