GitHub Enterprise Server 3.9 uitgebracht met verbeteringen aan GitHub Projects

About

GitHub Enterprise Server 3.9 uitgebracht met verbeteringen aan GitHub Projects

GitHub Enterprise Server (GHES) 3.9 is nu beschikbaar met meer functies die organisaties kunnen helpen beter samen te werken, betere waarneembaarheid te krijgen en snellere workflows te hebben. 

Een van de hoogtepunten is een nieuwe, op tijd gebaseerde, weergave in GitHub Projects, evenals de mogelijkheid om problemen te standaardiseren met tools zoals probleemformulieren.

GitHub Projects is verbeterd met andere nieuwe functies, zoals een nieuwe lay-out van de roadmap, automatiseringstools en meer. Teams kunnen nu gebruik maken van de lay-out van de roadmap om problemen te visualiseren en verzoeken in de loop van de tijd op te halen, projecten up-to-date te houden met twee nieuwe workflows en probleemformulieren te maken om teamleden te begeleiden bij het indienen van de juiste inhoud.

Er zijn ook nieuwe functies die gericht zijn op het verminderen van kwetsbaarheden in code. De nieuwe geheime scanfunctie controleert aangepaste patronen op gevoelige informatie bij push, terwijl de nieuwe codescanfunctie snel kan worden ingeschakeld om te voorkomen dat kwetsbaarheden in productie komen. Beheerders kunnen nu met slechts een paar klikken code scannen op een repository inschakelen.

Bovendien kunnen gebruikers nu zelfgehoste hardlopers met meer vertrouwen schalen, aangezien GitHub nu de op Kubernetes gebaseerde Actions Runner Controller ondersteunt. Tegelijkertijd krijgen beheerders meer controle en inzicht voor het beheer van GHES met verbeterde logboekregistratie, nieuwe upgradetools en meer updates van het auditlogboek.

“GitHub Enterprise Server is een kritieke service voor duizenden bedrijven en beschikbaarheid van de service is taak nummer 1 voor operators. In GHES 3.9 hebben we nieuwe tools en telemetrie toegevoegd om hen te helpen het apparaat gemakkelijker te observeren en te beheren”, schreven Melody Mileski, senior productmarketingmanager bij GitHub, en David Jarzebowski, senior productmanager bij GitHub.

Aanvullende details over de nieuwe release zijn hier beschikbaar .

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics