Hack Corona!

About

Hack Corona!

In navolging van Duitsland heeft Nederland nu ook een hackathon tegen het coronavirus, georganiseerd door Dutch Hacking Health. 

Zij organiseren de hackathon omdat er allerlei problemen zijn op het gebied van zorg en welzijn, door het coronavirus. Door expertise en kennis te bundelen, hopen zij deze problemen op te lossen. En jij kan er onderdeel van zijn!

Het platform voor de online hackathon is vanaf nu live en je kan je hier aanmelden.

“De pandemie en de getroffen maatregelen hebben allerlei knelpunten tot gevolg: tekort aan personeel, gebrek aan medicijnen en middelen, eenzaamheid als gevolg van sociale isolatie, chronische zorg die toch door moet gaan, en uiteraard de extreem hoge acute zorgvraag… Maar deze situatie biedt ook de kans en noodzaak om juist nú werk te maken van bv. thuismonitoring, zorg op afstand, slim gebruik van data en technologie.

Dus: loop je tegen een concreet probleem aan als gevolg van de corona epidemie en/of de getroffen maatregelen? Draag dit dan aan als vraagstuk voor de hackathon!

Wil je in deze roerige tijden graag je steentje bijdragen? Meld je dan aan voor de hackathon en werk mee aan briljante oplossingen die nu hard nodig zijn. Het maakt niet uit wat je achtergrond ook is: schrijf je nu in! #techneuten #creatieven #ondernemers #datascientist #zorgprofessionals #developers #innovatoren

#flattenthecurve #helpdezorg #health #corona #innovation #mensgerichtontwerpen”

Share
April 2024
May 2024
No event found!

Related Topics