Infrastructuur als code aangekondigd door env0

About

Infrastructuur als code aangekondigd door env0

env0 heeft het enterprise-grade Infrastructure as Code (IaC) -automatiseringsplatform van het bedrijf onthuld met zelfgehoste agents, SAML-authenticatie-ondersteuning (Security Assertion Mark-up Language) en SOC2 Type 2-certificering.

env0 kondigde het enterprise-grade Infrastructure als Code (IaC) -automatiseringsplatform van het bedrijf aan met zelfgehoste agents, SAML-authenticatie-ondersteuning (Security Assertion Mark-up Language) en SOC2 Type 2-certificering. Het verbeterde platform levert beproefd werkstroombeheer op afstand en een nieuw beveiligingsraamwerk om gebruikersimplementaties en direct toezicht op de env0-stack in door de klant beheerde cloudaccounts mogelijk te maken.

“Vertrouwen in kleinere SaaS-startende organisaties is een uitdaging geworden voor DevOps, met betrekking tot de mogelijke blootstelling van cloudreferenties, code en andere geheimen van klanten”, zegt Omry Hay, medeoprichter en CTO van env0. “env0’s enterprise-grade IaC-automatiseringsplatform biedt zekerheid gedurende de operationele levenscyclus met SAML en SOC2 Type 2, in combinatie met Self-Hosted Agents die worden uitgevoerd in het eigen cloudaccount van de beheerder voor bescherming van deze essentiële en gevoelige informatie.”

“IDC gelooft dat DevOps-teams van ondernemingen volwassen worden en de complexiteit willen verminderen door meer gestandaardiseerde toolchains en workflows toe te passen en te focussen op cloudservices waarin basis-infrastructuurautomatisering is geïntegreerd”, aldus het bedrijf in een rapport met de titel Worldwide DevOps Software Tools Forecast 2020-2024.

Het env0-platform draait en vereenvoudigt het beheer van cloudimplementaties voor Terraform, Terragrunt en andere IaC-frameworks, waardoor het eenvoudig is om workflows te creëren en IaC-mogelijkheden uit te breiden. Hiermee kan DevOps elk type code op elk punt in het implementatieproces uitvoeren voor maximale flexibiliteit. Plan voor ondersteuning van pull-aanvragen die Terraform- of Terragrunt-plannen biedt voor alle pull-aanvragen, zodat aanvragen voor infrastructuurwijzigingen met vertrouwen kunnen worden goedgekeurd en automatische implementatie van infrastructuurwijzigingen nadat ze zijn gepusht / samengevoegd in SCM om afwijkingen te voorkomen en verkeerde configuratie te voorkomen. Het platform biedt veilige softwareagenten die gebruikers IaC met AWS AssumeRole-ondersteuning mogelijk maken. Met de AWS AssumeRole-methode kan een IAM-gebruiker verschillende rollen aannemen, in hetzelfde account of over verschillende accounts.

env0 benadrukt beveiliging met een nieuw niveau van vertrouwen in cloudbeheer met eersteklas beheer van sleutels, tokens, cloudreferenties en andere omgevingsvariabelen op elk niveau met een enkele configuratie. Geheimen worden alleen opgeslagen op het account van de klant met behulp van de AWS Secrets Manager. De implementatiecontainer van de env0-agent op klantaccountniveau lost de geheime waarden tijdens runtime op van de geheime manager binnen hetzelfde account.

“Nu DevOps-professionals op zoek zijn naar betere en veiligere opties voor de ontwikkeling, wijziging en versiebeheer van cloudinfrastructuur, helpt env0 hen daar te komen,” voegde dhr. Hay toe. “Gebouwd om de automatisering, beveiliging en efficiëntie van de cloud te leveren, helpt onze klasse van infrastructuurautomatisering om de norm te stellen voor veilige cloudactiviteiten.”

Share
June 2024
July 2024
No event found!

Related Topics