Microsoft Azure presenteert een GPT compatible chatinterface die het Pentagon helpt bij het vinden van sattellietgegevens.

About

Microsoft Azure presenteert een GPT compatible chatinterface die het Pentagon helpt bij het vinden van sattellietgegevens.

Microsoft Azure Space demonstreerde een GPT-compatibele chatinterface die is ontworpen om het Pentagon te helpen bij het vinden en opvragen van satellietgegevens. 
Microsoft is ook van plan om andere ruimte gerelateerde initiatieven te presenteren tijdens het Space Symposium van volgende week in Colorado.

• Volgens de website is Microsoft Azure Space een platform dat cloudconnectiviteit en -computing mogelijk maakt in alle sectoren, waaronder ruimtevaart, landbouw, telecommunicatie en overheid.
• De demonstratie vond vorige maand plaats en maakt deel uit van het Hybrid Space Architecture (HSA)-programma van de Defense Innovation Unit, dat commerciële en overheidscapaciteiten probeert te integreren om de operationele en informatieve veiligheid te behouden en tegelijkertijd samenwerking tussen diensten, bondgenoten en partners mogelijk te maken.
• Het HSA-project bevindt zich momenteel in de tweede fase, waarbij cloudgebaseerde opslag en analyse met meerdere domeinen worden geïntegreerd, en deelname van Amazon Web Services, Microsoft Azure Space en anderen.
• Microsoft Azure Space levert zijn Azure Orbital Cloud Access en Azure Orbital Ground Station voor het HSA-programma.
Share
April 2024
May 2024
No event found!

Related Topics