Microsoft beëindigt de synchronisatie tussen verschillende apparaten van de tijdlijnfunctie op Windows 10

About

Microsoft beëindigt de synchronisatie tussen verschillende apparaten van de tijdlijnfunctie op Windows 10

Windows is misschien wel een van de meest populaire desktopplatforms, maar niet elk onderdeel van het besturingssysteem is even populair. Zo is in april 2018 de tijdlijnfunctie van Windows 10 aan het besturingssysteem toegevoegd. Deze functie is ontworpen om u huidige en eerdere activiteiten te laten zien op apparaten die gedurende een bepaalde periode met hetzelfde Microsoft-account zijn verbonden, en is toegankelijk via de Windows + Tab-toetscombinatie. Microsoft gebruikt nu de nieuwste Insider Preview Build van Windows 10 en laat de synchronisatiefunctie tussen apparaten op de tijdlijnfunctie te beëindigen.

De tijdlijn en alle geschiedenis van lokale activiteiten blijven op Windows 10, alleen kunt u de geadverteerde “ga verder waar u was gebleven” -functionaliteit niet langer gebruiken met Tijdlijn. Deze cross-device geschiedenis en activiteitssynchronisatie was een van de markeringsfuncties van Timeline, verspreid over Windows 10-computers en Android-apparaten met behulp van de Microsoft Launcher . Maar de tijdlijn is in 2020 verwijderd uit de Microsoft Launcher en nu maakt deze specifieke wijziging het een omhulsel van de beoogde visie achter de functie.

Bekijk deze video van de Windows Community om te zien hoe je snel je vorige werk kunt terugvinden in de Windows Timeline.

Aangezien de meeste mensen zich niet eens herinneren dat er zo’n functie was, zou het niet moeten verbazen als Microsoft de hele tijdlijn functie zou afschaffen. Als u deze functie nu gebruikt, moet u er rekening mee houden dat wanneer de update een stabiel kanaal bereikt, de synchronisatie tussen verschillende apparaten verdwijnt.

Share
June 2024
July 2024
No event found!

Related Topics