Novu: Al je notificaties op één plek

About

Novu: Al je notificaties op één plek

Novu is een open-source meldingsinfrastructuur voor ontwikkelaars waarmee ze alle communicatiekanalen, zoals e-mail, sms, directe berichten en push, op één plek kunnen beheren.

Gebruikers kunnen beginnen met het maken van een sjabloon waarin ze kanalen kunnen selecteren, context kunnen toevoegen met {{dynamic}}-syntax en regels kunnen aanpassen om de bezorging van meldingen te regelen.

Novu biedt gebruikers een set API’s en componenten en ze kunnen ervoor kiezen om hun persoonlijk aangepaste gebruikersinterface voor het meldingscentrum te maken of een kant-en-klare interface te gebruiken en deze gedeeltelijk aan te passen.

“Het ontwikkelen van een notificatielaag is iets wat we vaak doen bij het ontwerpen van een nieuwe applicatie. Het begint meestal hetzelfde, het verzenden van slechts een simpele e-mail, en na een tijdje zul je merken dat je honderden meldingen over meerdere kanalen beheert. Het doel van Novu is om ontwikkelaars te helpen bij het creëren van betekenisvolle, transactionele communicatie tussen het product en zijn gebruikers. Allemaal met een gebruiksvriendelijke API en uitstekende ontwikkelaarservaring”, schreven de ontwikkelaars achter Novu op de website van het project.

Novu’s architectuur volgt een Object Constraint (OCL) architectuurbenadering waarin transactionele communicatie uit veel verschillende onderdelen bestaat, die elk verantwoordelijk zijn voor een specifieke taak. Dit zorgt voor eenvoudiger onderhoud en integratie van nieuwe functionaliteit. 

Gebruikers kunnen eenvoudig aan de slag via Docker compose. 

 

Bron: SD Times | Open-source project of the week

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics