Unity en Oculus brengen VR Development Course uit

About

Unity en Oculus brengen VR Development Course uit

Voor iedereen die ooit eens heeft gedacht over het ontwikkelen van een VR concept, maar niet de kennis in huis had om het te doen, is er nu een VR Development Course uitgebracht door Oculus en Unity.

De online cursus, die ongeveer 20 uur duurt, is bedoeld voor developers met al enige ervaring en neemt je stap voor stap door het VR ontwikkel proces. Zo zal je een interactieve VR escape room ontwikkelen. Uiteindelijk wordt je begeleid van het prototype stadium tot het indienen van je project bij Oculus, zodat het eventueel kan worden uitgebracht voor de Oculus Rift/Rift S en Oculus Quest.

De cursus is opgedeeld in 11 individuele lessen, die worden gedoceerd door expert developers van zowel Unity als Oculus. Lessen bestaan uit onderwerpen als “Sound in VR”, “Locomotion and ergonomics” en “Optimization” welke ertoe zullen leiden dat je een proof-of-concept bij Oculus kan indienen voor feedback.

Zoals eerder vermeld richt de cursus zich op developers met enige ervaring in het Unity platform. Meer ervaren developers kunnen er voor kiezen om lessen over te slaan die ze al beheersen.

Meer informatie over de cursus kun je vinden op de website van Oculus.

Share
April 2024
May 2024
No event found!

Related Topics