Beschik jij over de skills die werkgevers in 2019 nodig hebben?

About

Beschik jij over de skills die werkgevers in 2019 nodig hebben?

Uit onderzoek van LinkedIn blijkt wat de vraag is en wat je kunt doen om te groeien. De nummer één skill die bedrijven het hardst nodig hebben in 2019 is cloud computing.

2019 is het jaar van het varken, maar zal het ook het jaar van de cloud zijn?
LinkedIn heeft een blog gepubliceerd over “De skills die bedrijven het hardst zoeken in “. Wat zijn de gewildste skills waar bedrijven in 2019 naar uitkijken? Je raadt het al: cloud computing.
Is dit de vaardigheid die je in 2019 onderscheidt van de rest ?

Laten we uit het LinkedIn-rapport bekijken waarom cloud computing veel gevraagd is.
Waarom het belangrijk is, in één zin: terwijl de wereld naar de cloud rent, zijn bedrijven wanhopig op zoek naar technici die over de vaardigheden beschikken om aan deze vraag te voldoen.
LinkedIn Bekijk hier het volledige rapport van LinkedIn.
Gegevens van 500 + -leden werden bekeken, en hier zijn de topvaardigheden die het moeilijkst waren voor bedrijven om te vullen:
Top 5 harde vaardigheden
1. Cloud en gedistribueerde computing
2. Statistische analyse en datamining
3. Middleware en integratiesoftware
4. Webarchitectuur en ontwikkelingskader
5. Gebruikersinterfaceontwerp
Het rapport kijkt ook naar soft skills, inclusief wat werkgevers zoeken. (Wist je dat de grootste vraag naar creativiteit de creativiteit is?)

Crisis in cloudskills?
Ook het rapport van OpsRamp getiteld “Van een Cloud-Native Skills Gap naar een Full Blown Crisis” besprak de “cloud skills crisis”. Volgens hun onderzoek zei 60% van de respondenten dat hun bedrijfskritische IT-services zijn gebouwd op of worden uitgevoerd op cloud-native architectuur. Het rapport gaat verder met te zeggen: “90% van de recruitmentmanagers meldt dat hun kloof in digitale vaardigheden ietwat groot, vrij groot of groot is”.
UpWork’s Q3 2018 Skills Index vertelt ons “de investeringen in public cloudservices en infrastructuur nog steeds toenemen”.
Ook Gartner dot mee met de voorspellingen. “Achtentwintig procent van de uitgaven binnen de belangrijkste IT-markten voor ondernemingen zal tegen 2022 verschuiven naar de cloud, tegen 19 procent in 2018, volgens Gartner, Inc.”
Dus wat deze feiten ons vertellen is dat als je over cloud computingskills beschikt, je veelgevraagd bent! Bedrijven hebben deze vaardigheden nodig en zullen waarschijnlijk concurrerend zijn in het inhuren van talent. Als je in je IT-carrière wilt verhuizen, overweeg dan om deze kennisbasis te leren of uit te breiden.

Natuurlijk is het rapport van LinkedIn ook een manier om de lezer op de hoogte te stellen van hun beschikbare cursussen over AWS.

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics