SUSE lanceert nieuwe diensten om processen te stroomlijnen

About

SUSE lanceert nieuwe diensten om processen te stroomlijnen

SUSE heeft twee diensten gelanceerd die dienen als aanvulling op het Global Services portfolio van het bedrijf. Deze diensten moeten gebruikers technische expertise en productkennis geven.

Volgens het bedrijf zijn een gebrek aan interne vaardigheden één van de hoofdoorzaken voor belemmering van digitalisering in veel bedrijven.

Kenny Stewart, vicepresident van SUSE Global Services geeft aan: “Onze experts werken nauw samen met onze klanten, van de ontdekking, het ontwerp en de implementatie en optimalisatie van de SUSE-oplossing. SUSE assisteert en ondersteunt onze klanten gedurende de gehele duur van de serviceovereenkomst. Onze langdurige, vertrouwde relaties met onze klanten zorgen ervoor dat we hun bedrijfsresultaten snel en efficiënt bereiken”.

Met de aanvulling op het portfolio wil het bedrijf gebruikers de mogelijkheid geven om gebruik te maken van open source IT mogelijkheden en de kansen die dit kan bieden. Ook moet de optimalisering van deze mogelijkheden en het leveren van diensten die daaruit voortkomen moet makkelijker worden.

De twee diensten, SUSE Discovery Services en SUSE Assist: Design Services geven elk verschillende keuzes voor de eindgebruiker. Discovery Services is een tool waarmee gebruikers de optie hebben om de zakelijke behoeftes van een klant te begrijpen en te evalueren. Hierdoor wordt er tot een passende open source-oplossing gekomen zodat het probleem van de klant verholpen kan worden.

De Assist: Design Services tool geeft gebruikers de mogelijkheid workshops te volgens, waarmee ze samen met SUSE-experts design documentatie opstellen. Deze documentatie is maatwerk voor elke gebruiker of proces en wordt daarom aangepast op de specifieke eisen en omstandigheden die aanwezig zijn.

SUSE geeft aan dat het totale proces wat gebruikers ervaren een volledig begeleid proces is. Van het begin met het ontdekken welke oplossingen en leiderschap er nodig is om een taak af te ronden en de klant verder te helpen met hun doelstellingen, tot het implementeren hiervan en het optimaliseren van de aangeboden oplossing.

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics