Developers Google toch minder efficient bij thuiswerken?

About

Developers Google toch minder efficient bij thuiswerken?

Volgens een nieuw rapport van The Information hebben de developers van Google moeite met coderen terwijl ze thuis werken. De publicatie zei dat het keek naar een intern onderzoek waaruit bleek dat 31% van de engineers van de technologiegigant vond dat ze van maart tot eind juni zeer productief waren geweest. Dat is een daling van 8% ten opzichte van een recordhoogte in het voorgaande kwartaal. Nieuwere engeineers werden meer beïnvloed door deze trend.

• Het nieuws komt nu rapporten onthullen dat Satya Nadella, de CEO van Microsoft, moe is van thuiswerken, terwijl Stanford-professor in de economie Nicholas Bloom eraan toevoegt dat hij gelooft dat werken op afstand voor velen een “productiviteitsramp” is waarvan hij vreest dat het innovatie zal schaden.
• Deze verklaringen zijn echter in tegenspraak met een recent rapport dat werd onthuld tijdens de DevOpsWorld 2020-conferentie in september waarin de impact van Covid-19 op softwareontwikkeling werd onderzocht, waar velen een toename van de productiviteit meldden.
• Duik hier in de uitsplitsing van dat rapport door Inside Dev en kom meer te weten over de impact van de pandemie op de levering en prioriteiten van software, evenals de nieuwe ontwikkelaars- en teamtrends waarvan we beginnen te zien dat ze mogelijk een onderdeel worden van het nieuwe normaal. een resultaat.

Share
July 2024
August 2024
No event found!

Related Topics